COLUMN: BACK IN BUSINESS

frederieke wieberdinkHoooooi! Hoe gaat het met jullie? Ik ben weer terug van vakantie. Ik kan het haast niet geloven, drie weken leken wel drie dagen. Zo snel is het gegaan! Ik spiekte net even terug in een oude blogpost van twee jaar geleden, toen ik jullie ook vertelde dat ik terug was van mijn vakantie, toen uit Griekenland. Wat was dat een ‘relax’ vakantie! Niet dat deze vakantie niet relaxed was, maar gewoon heel anders! Dit keer waren we in Spanje en begonnen we op een camping maar eindigden we in een huisje. We hebben in 2,5 week op 6 verschillende plekken geslapen, veel in de auto gezeten en heel veel gezien. Het was superfijn en gezellig om met z’n viertjes weg te zijn! Ook kwam er nog een vriendinnetje langs, ook heel gezellig. Na twee jaar keihard werken, zo ongeveer nul vakanties, een zwangerschap, een bevalling, de lancering van Ruiljekleertjes, het continue doordraaien van mijn websites Kindermodeblog & MamaGlossy en nog een aantal andere dingen, was ik zooo toe aan vakantie! Even niks hoeven, even niks moeten. Klinkt jullie vast wel bekend toch? Hoewel het ‘tijdelijk loslaten’ van mijn bedrijf me best goed afging en mijn team het perfect heeft opgevangen, kon ik de kindermode, Kindermodeblog, MamaGlossy en Ruiljekleertjes natuurlijk niet écht loslaten. Zoiets gaat gewoon niet en daarom heb ik alles toch nog een beetje ‘van een afstandje’ gevolgd. Als ik dan al die leuke blogs online zag gaan, al die leuke kindjes, de mooie foto’s, de leuke outfitjes, de nieuwe collecties en niet te vergeten de Hippe Kids, dan werd én word ik gewoon enorm blij.  Ik wil dat ook gewoon niet loslaten 😉 Vakantie of geen vakantie.
Nu dus weer back in business! Ik ben bezig met de eerste blogs en het voorbereiden van de eerste fotoshoots volgende week –we doen er twee!– én er zitten een paar hele mooie projecten in de pijplijn. Heel spannend allemaal, hoop jullie er binnenkort meer over te mogen vertellen!

-X-Free

Ps…Volgen jullie me al op Instagram? Daar plaats ik elke dag fotootjes van Hippe Kids (die jullie zelf kunnen insturen #postmykiddy @kindermodeblog) maar ook fotootjes van wat ik aan het doen ben (voor Kindermodeblog) ! Klik hier om me te gaan volgen

Processed with VSCOcam with c1 preset

kindermodeblog
M’n twee mannen!

mini rodini truiToch even wat stylen op vakantie 😉

frederiekeRelaxen!

kinderstylisteWeer aan het werk! Hoe zal ik deze items gaan combineren?

frederieke wieberdink

Fijn om weer thuis te zijn!

Vergeten jullie de Maasmechelen actie niet? Vrijdagochtend maken we de winnaars bekend!!!

Tags: , ,

Plaats een reactie