PERSOONLIJKE COLUMN: KORT EN ANDERS

Diegenen die net als ik een gewoontediertje zijn zullen vast iets vreemds aan deze column opmerken. Yep! Hij is een dag te laat. Normaal post ik mijn #personal column elke woensdag avond. Vaste prik. Net zoals mijn vaste plek aan tafel, mijn ‘vaste’ koffie verkeerd en mijn vaste tijdschriften, die ik dan ook nog het liefst van achteren naar voren lees. Deze week loopt echt alles even anders. Niks vast. Het is een week vol verrassingen! En ook de wekelijkse fotoshoot is verplaatst naar morgen. En omdat ik normaal gesproken nogal lang van stof kan zijn, een echte kletskous, houd ik het deze keer nogal kort. Met een spannende reden. Een excuus. Maar die horen jullie nog!

XXFree

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-26

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-28

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-5

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-7

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-40

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-32

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-41

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-37

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-41
Frederieke: Sweater en jeans Pull & Bear, Schoenen Manfield sokken Polarn O. Pyret
Nanna: Jasje en trui Zara, broek Polarn O. Pyret

Foto’s door Nienke van Denderen