Column: Terug van vakantie

Frederieke Wieberdink_GriekenlandWij zijn weer thuis! Na drie weken zon, zee, strand én een strak blauwe lucht, is het nu weer tijd voor het echte leven. De laptop staat aan en ik ga weer aan het werk, maar voordat ik mijn kindermode-inspiratie-bom laat ontploffen, wil ik nog even wat vakantie momentjes met je delen.

In Griekenland, waar het bloedje heet was, mocht mijn netvlies het 14 uur per dag met uitzicht op zee doen. Uiteraard kwam er nog wel íets van fashion voorbij. Ik had een torenhoge stapel mode blaadjes bij me en onze tent had verdomd veel weg van een walk in closet. Ach ja, mode is overal, waar je op de wereld ook bent.

Hoewel ik twee jaar geleden Doutzen’s koffer tot de nok toe had ingepakt met de allerleukste kinderkleding – voor Jan Doedel-  bleek het deze vakantie niet voor niets. Werkelijk elk topje, jurkje, shortje, hemdje, truitje, ging de camping over, uiteraard afgewisseld met bikini mode. Ookwel Bakkini mode. Aankleden deed ze voornamelijk zelf en een paar nieuwe favorietjes kwamen bovendrijven. Dat ze nu een leeftijd heeft waarop ze haar eigen wil sterk aan het ontwikkelen is, was dan ook terug te zien in haar outfits. Denk hierbij aan een lang zwierig jurkje mét geruite shortje of tule rok eronder. En haar superleuke Mini Rodini trui mochten we alleen achterstevoren bewonderen. Ach, wat maakt het uit!?

Ik was trouwens dolblij met het leuke UV-pakje van Odiezon* wat we hadden meegenomen. Wanneer je zo’n beetje recht onder de evenaar vertoeft kun je met een kinderhuidje geen enkel risico lopen. Dus hup, pakje aan. Dit was geen suf UV pakje -nee- Doutzen leek wel een mini surf babe. Tenminste, zonder vleugels, mét ‘rayban wayfarer’ en Natives aan. Maar het allerbelangrijkste, verbranden deed ze niet.

Zo’n beetje de enige ‘actie’ die we hebben ondernomen, was het ritje naar de supermarkt én terug, drankjes drinken in een leuk stadje en een bezoekje aan Olympia, hoé #2012. Overal waar ik kwam heb ik m’n ogen wagenwijd opengehouden, maar helaas heb ik niet meer dan één kindermodewinkel gespot. Eéntje waarvan de tranen in m’n ogen sprongen. En niet van geluk. Waar je op het gebied van klimaat even twijfelt of je wel in het goede land geboren bent, doet de kindermode in Nederland je dankbaarheid tot aan de top stijgen.

Hoewel werken tijdens deze vakantie op een zeer laag pitje stond, was deze break perfect voor het uitwerken van nieuwe Kindermodeblog ideëen. De komende tijd hoef je van mij dan ook geen lui-lekker vakanties meer te verwachten, maar wél een heleboel kindermode inspiratie. Het was een heerlijke vakantie, maar van mij mag Kindermodeblog weer losbarsten. Proost op het nieuwe kindermode seizoen!

X FREE

 

Vakantie_Griekenland_Kindermode12

Kindermode_vakantie

 * Ook zo’n leuk UV-pakje winnen? Bekijk hier deze winactie van Odiezon

Tags:

0 Reacties

 • door Esther
  Posted 28 juli 2012 19:47 0Likes

  Welcome back! Leuke blog weer en kan niet wachten op nieuwe inspiratie! X

  • door Free
   Posted 28 juli 2012 20:43 0Likes

   Thanksss!! Ik heb ook écht zoveel zin om weer heeeeel veel te gaan bloggen!! X

 • door Esther
  Posted 28 juli 2012 20:08 0Likes

  Waar heb je de zonneklep van Doutzen eigenlijk gekocht?

  • door Free
   Posted 28 juli 2012 20:44 0Likes

   Die is van de H&M. Hij zit nu in de wasmachine. Ben benieuwd wat de reactie is. X

 • door Roos
  Posted 28 juli 2012 23:33 0Likes

  Onwijs leuke foto’s! Ik kijk weer enorm uit naar je blogs. Welkom terug!

Plaats een reactie