PERSOONLIJKE COLUMN: WITTE MELKFLESSEN EN FAMILYTIME

Afgelopen weekend ben ik letterlijk en figuurlijk uitgewaaid op Vlieland. Wat zeg ik? WEG-GE-WAAID! ‘Neem warme spullen mee’, sprak manlief vlak voor vertrek nog dringend toe. En Doutzen d’r enthousiaste reactie op ‘we gaan naar Vlieland‘ werd ook al een tikkeltje ingedikt nadat ze hoorde dat Vlieland geen tropisch – Grieks – eiland is. Maar hallo! Drie dagen niet werken én drie dagen met z’n viertjes. Dat is pas vakantie! En daar aangekomen – het is écht waar-  zodra je op de boot staat laat je alles even los. En dat is best wel lekker voor een work-a-holic als ik. En stiekem was ik zo ontzettend blij dat ik die opmerking ‘neem warme spullen mee’ niet heb weggelachen en dat ik m’n niet zo charmante Uggs heb afgestoft en nog snel een paar warme flitsaankopen heb gedaan. Ik heb zelfs drie dagen met jas over jas gelopen. En als je de foto’s ziet – ik hou ze liever privé- begrijp je meteen dat dát geen trend wordt. Maar who cares. De harde wind kon me gestolen worden! Familytime!

Maar het is (bijna) definito met rukwinden, hoosbuien en andere koudheids waanzin. Het wordt lente! Ik kan niet wachten om weer ‘zeker weten’ elke week kindermode op straat te fotograferen én ik heb zin om met de nieuwe zomercollecties aan de slag te gaan. Ik werk daar natuurlijk al mee, maar ik combineer de meeste inspiratie outfits nog wel met een winterse inslag.

Om te vieren dat het bijna lente wordt heb ik zelf ook een leuk jurkje uit de kast getrokken – en ook meteen mijn melkflessen tevoorschijn getoverd – dus laat de zon en warmte maar komen. Zon, Zee en Zomer collecties, ik ben uitgewaaid. Dus kom maar op!

Kijken jullie er ook zo naar uit?

 

– X♡ – Free

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-133

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-113

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-110

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-127

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-125

Groot Formaat - Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-128

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-120

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-124

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-118

Groot Formaat - Kindermodeblog fashion hip kids meiden jongens door Nienke van Denderen Fotografie-111

Frederieke: Jas en jurkje Zara, Schoenen La Strada
Nanna: Jasje Tumble ‘N Dry, Rokje Baker Bridge, Shirt Zara, Schoenen H&M

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,