WIN EEN GEZELLIGE DAG GRATIS SHOPPEN MET KINDERMODEBLOG IN MAASMECHELEN VILLAGE

Maasmechelen Village is een luxe outlet shopping bestemming net over de grens in België vol mooie winkels. Ook voor kinderen kun je er goed shoppen bij winkels als Noukie’s, K.I.D.S en Woods Kids. Lijkt het jou leuk om samen met ons en een goede vriendin een dagje naar Maasmechelen te gaan en enorm verwend te worden? Lees dan snel even verder….

Kindermodeblog gaat op vrijdag 29 augustus een dag shoppen in Maasmechelen Village samen met twee lezeressen, die allebei een vriendin mogen meenemen! Jullie worden alle vier enorm verwend met een lekkere lunch en ieder €100,- shoptegoed. Bovendien kunnen jullie tijdens het shoppen voor shop en stijl advies terecht bij Frederieke Wieberdink en het team van Kindermodeblog. Kortom, een gezellige dag uit, samen met je vriendin en het team van Kindermodeblog, waarbij je opzoek gaat naar een geweldige outfit voor je kids. Doe je mee?

KMB-Winactie-Maasmechelen-site670px

Laat een reactie achter en/of deel onze Facebook pagina waarin je ook je vriendin(nen) tagt die je graag mee wilt nemen als je wint! 

Over Maasmechelen Village
Maasmechelen Village, één van de negen Chic Outlet Shopping® Villages, is de top in België wat stijlvol en luxueus outletshoppen betreft. De Village ligt op ongeveer een twintigtal minuutjes van Maastricht. Meer dan 100 outlet boetieks bieden er mode en luxeartikelen voor in huis aan. In Maasmechelen Village vind je zodoende een unieke selectie van lokale en internationale merken aan prijzen die 30% tot 60% lager zijn dan de aanbevolen winkelprijs en dat zeven dagen per week het hele jaar door. Calvin Klein Jeans, Karen Millen, Escada, Hugo Boss, Ugg ® Australia, Liu Jo, Ted Baker, Ice Watch, Nike, Maje en Sandro zijn slechts enkele van de aanwezige internationale merken. Daarnaast zijn er nog de boetieks van plaatselijke ontwerpers, waaronder Marlies Dekkers, Essentiel, Scapa, River Woods, Stijn Helsen en Neuville. Ook gaat er in Augustus een nieuwe MaxMara winkel open, dat belooft veel goeds!

MMV 001a SS 10-15 LR RGB

Klik hier om naar de website te gaan
Maak kans op een dag shoppen met Kindermodeblog in Maasmechelen
Inclusief: een lekkere lunch, reiskosten én €100,- shopping money.
We gaan op vrijdag 29 augustus, dus zorg dat je die dag beschikbaar bent.

Klik hier om naar onze Facebook Pagina te gaan en laat een reactie achter, deel onze pagina en tag de vriendin(nen) die je mee wilt nemen als je wint!

GEFELICITEERD!! DE TWEE WINNARESSEN ZIJN – EN ZE MOGEN ALLEBEI 1 VRIENDIN MEENEMEN- 
– Natascha Gijsbertsen
– Mandy Leenpoel

Sturen jullie z.s.m een mailtje naar info@kindermodeblog.nl ?! Tot volgende week vrijdag, dan gaan we SHOPPEN!!!

IEDEREEN BEDANKT VOOR HET MEEDOEN AAN DEZE LEUKE ACTIE! 

Tags: ,

1 Reactie

  • door Joyce
    Posted 6 augustus 2014 11:15 0Likes

    Wat een gave winactie! Ik waag graag een kansje, ik zou gaan winkelen met een vriendin van mij die over maand gaat trouwen. Ze heeft veel ups and downs meegemaakt en ook met haar zoontje gaat het niet altijd even makkelijk. Het zou de ideale afleiding zijn zo lekker voor de bruiloft 🙂

Plaats een reactie