PERSOONLIJKE BLOG: I’M BACK IN BUSINESS

Heey! Dit is weer mijn allereerste blog na de vakantie. Je hebt de laatste weken waarschijnlijk wel een heleboel blogs van mij gelezen, maar die heb ik allemaal uit mijn pen geknald vóórdat wij de benen namen naar Griekenland. Jeetje, en nu is die overheerlijke vakantie alweer voorbij. Wij hebben ‘t echt heerlijk gehad. Op de schaal van 10 geef ik deze vakantie een dikke 9+. Op vakantie hebben we vrij weinig uitgespookt. Precies wat ik nodig had na een hectisch seizoen. Eat, sleep, beach, repeat. Dat idee. Gewoon even helemaal niks, alleen maar chillen en genieten samen met mijn gezin. Ik voel me dan ook weer als herboren. I’m back!

Maandag ben ik weer aan het werk gegaan. Mijn hemel wat had ik daar veel zin in!! Een kriebel in m’n buik gevoel, als een klein kind dat iets leuks gaat doen. Ik was bijna een hele maand vrij geweest, 80/20 dan he, maar hé, dat is voor mijn doen toch wel absurd lang. Toen ik zondagavond naar bed ging, had ik het liefst de nacht over willen slaan. Ik kon gewoon niet wachten tot het maandag zou zijn om op m’n fietsje te kunnen springen naar kantoor. Het feit dat ik dit soort gevoelens heb, deed me wel weer beseffen dat ik echt van geluk mag spreken dat de situatie is zoals die is. Ik ben daar echt heel dankbaar voor!

En als kers op de happy monday taart, mocht ik ook nog eens gaan shoppen bij Scotch & Soda. De stories heb je misschien wel voorbij zien komen op Insta. Voor de lezers die stories niet kennen: dit zijn korte filmpjes op Instagram, die ook weer verdwijnen binnen 24 uur, dus terug kijken gaat niet. Maar heb je deze foto  al gezien? Die jas is toch niet normaal!! En van de broek word ik ook wild. Vind jij de nieuwe Back to School collectie van Scotch ook zo gaaf?

Maar Scotch is natuurlijk niet het enige merk met een hele toffe nieuwe collectie. Wow, wat is er veeeeeeeeel leuks!!! Mijn kindermode hart staat echt in vuur en vlam. De komende weken ga ik dan ook mega veel nieuwe inspiratie met je delen. En ook mijn team van gastbloggers komt weer met de leukste outfits en blogs op de proppen. Blijf Kindermodeblog dus gezellig volgen. Oh én, over 1 á 2 weekjes start ook Kindermodeblog TV weer met onze “In de kast” afleveringen. Ben je al helemaal bij met kijken? ( Klik hier om je gratis te abonneren)

En en ennnnn….. deze zaterdag start onze nieuwe BACK TO SCHOOL TOUR bij America Today in Utrecht. Kom je gezellig even langs? Ik help je met alle liefde aan een supercoole nieuwe outfit! Leuk detail: als je meedoet aan de styling en fotoshoot krijg je ook nog eens 20% korting op de nieuwe collectie. Er is echt heel veel leuks! Heb je deze jas al gespot? Ik en mijn team staan voor je klaar, vanaf 11 uur. We zijn er tot vier! Ik hoop je daar te zien!!
Voor mezelf ben ik maandag ook een paar winkels ingedoken. Heerlijk al die nieuwe collectie, nieuwe kleuren en nieuwe hebbedingen.Ik word er blij van. Jij ook?

Proost op een nieuw seizoen, liefs XFREE

Volg me ook hier: FrederiekeWieberdink

Ohja, nog een allerlaatste ding! Er zijn nog plekjes vrij voor de workshop Social Media van as dinsdag 29 augustus, dus mocht je het interessant vinden en alles willen weten over social media incl. een heleboel persoonlijke tips & tricks van mij? Boek dan snel hier je ticket!

Frederieke: Sweater Mango, Jeans Bershka, Schoenen Zara
Fé: Jas en Shirt Vingino jeans Scotch R’Belle

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie