LITTLE ONE = WEBSHOP V/D WEEK


Een webshop waar we heel wat uurtjes doorbrengen is natuurlijk LittleOne. De babykleding van Il Gufo doet ons modehartje sneller kloppen, maar ook van andere merken die op Littleone.nl verkocht worden zoals Eddie Pen, Add, Liu Jo en Tartine et Chocolat maakt ons hart een sprongetje. De prachtige knitwear, fijne winterjurkjes en stoere spijkerbroeken staan hoog op ons verlanglijstje, maar ook de winterjassen die op Littleone verkocht worden zijn super!

Over winterjassen gesproken: als je nog een warm exemplaar nodig hebt voor je kids, dan is dit hét moment om er eentje te kopen. Bij Littleone zijn heel veel winterjassen scherp geprijsd, met een korting van 30 procent! Klik hier om een winterjas te scoren. Wees er snel bij, want op = op! Op dit moment is er nog een leuke actie gaande op Littleone.nl. Bijeen bestelling van minimaal € 99 krijg je € 10 kassakorting cadeau. Heerlijk, toch?

De kleding die op Littleone.nl verkocht wordt, laten we graag aan je zien. Kijk snel mee! Kun jij niet wachten met bestellen, klik dan hier om helemaal los te gaan bij dit shopwalhalla…





Vind jij het ook zo heerlijk om te snuffelen in de wintercollecties van mooie kindermerken? Klik dan hier om lekker te shoppen bij Littleone.nl!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie