25% KORTING OP EDDIE PEN WINTERJASSEN BIJ LITTLE ONE


Er zijn al heel wat winterjassen voorbij gekomen hier op Kindermodeblog maar heb je nou nog geen winterjas voor je kleintje gevonden dan hebben wij hier nog een leuke tip. Het Italiaanse kledingmerk Eddie Pen heeft namelijk winterjassen waar je u tegen zegt. Ze zijn van een prachtige kwaliteit met een origineel design. De winterjassen van Eddie Pen kun je herkennen aan het gewatteerde materiaal waarvan ze zijn gemaakt en het fake fur bontje. Naast winterjassen verkoopt het merk ook andere leuke items van rokjes, broeken, shirts en bodywarmers Eddie Pen heeft het allemaal! Ken jij het merk nog niet? Of vind je het merk helemaal geweldig? Kijk dan even in de webshop van Little One. Deze webshop heeft nu namelijk een leuke actie: 25% korting op de gehele collectie van Eddie Pen! Dus waar wacht je op? Shop (voordat het echt winter wordt) een heerlijke Eddie Pen jas voor je kleintje bij Little One. Have a nice day!

Je shopt de collectie hier in de webshop van Little One

fw2014_1

fw2014_2

Wat vinden jullie van de Eddie Pen collectie? Shop de collectie hier met 25% korting

 

Tags: