LITTLE ONE = WEBSHOP V/D WEEK


Littleone.nl is een online kinderkledingwinkel waar je terecht kunt voor exclusieve, luxe kinderkledingmerken. Met merken zoals Il Gufo, Eddie Pen, Tartine et Chocolat, Aletta en Add staat Littleone.nl al lange tijd in onze favorieten opgeslagen. Op dit moment vindt de laatste prijsverlaging plaats. Tien procent extra korting op reeds afgeprijsde artikelen klinkt ons als muziek in de oren…Klik hier om te profiteren van alle laatste afgeprijsde zomer items!Hoe heerlijk wij het zomerse weer ook vinden, stiekem zijn wij ook al bezig met alle fijne wintercollecties. Op Littleone.nl kun al winter items shoppen, van te gekke (winter)jassen tot mooie mutsen en sjaals. Littleone stelt op de website ook zelf complete setjes samen die je kunt shoppen, hartstikke handig! Wij laten je graag een aantal kledingcombinaties zien van diverse merken ter inspiratie. Zowel winteroutfits als zomeroutfits. Kijk snel mee!

De winter look van Il Gufo shop je hier.


Een super schattig zomers setje voor baby’s.


Stoere outfit voor jongens


Een girly look


Stoere set voor jongens 


 

Klik hier om lekker te shoppen bij Littleone! 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie