KIXX ONLINE = WEBSHOP V/D WEEK


Een nieuwtje dat we maar al te graag met je delen: tot en met 31 oktober betaal je geen verzendkosten bij Kixx Online! Vanaf een besteding van 50 euro, dat dan weer wel, maar daar draaien we onze hand natuurlijk niet voor om ;-). Kixx verkoopt kinderkleding van grote, bekende merken zoals Bengh, Name It, Scotch, Supertrash, Baker Bridge, Muy Malo en nog veel meer. Tip: als je van nepbont houdt, zit je bij Kixx Online helemaal goed. Op de speciale fake fur pagina vind je heel veel warme items die ook nog eens super hip zijn!

Ook voor een mooie winterjas of een nieuw paar schoenen surf je naar Kixx. Naast kinderkleding kun je ook voor babykleding en kleding voor tieners zeker slagen. Zin om pre-sale te shoppen? Klik dan snel hier, voordat al het moois weg is, zoals dit geweldige bohemian gilet

Wij laten je graag wat mooie kleding zien die bij Kixx verkocht wordt. Kun jij niet wachten en wil je meteen al je slag slaan?

Klik hier om lekker bij Kixx te shoppen.
Vind jij de kleding net zo mooi als wij? Klik hier om lekker te shoppen bij Kixx Online.

Tags: , , , ,

Plaats een reactie