SARA LOU IN CASHMERE SILVIAN HEACH


Door: Daan

Inspiratie-technisch kom je hier niets te kort bij Kindermodeblog, ook ik niet. Zo probeer ik niet alleen mezelf te inspireren, maar ook inspiratie op te doen bij andere (gast)bloggers. Zo stuitte ik vorige week op een nieuwe geweldige webshop die ik aan mijn lijstje favo’s mag toevoegen, namelijk GooischeKleertjes.nl, Lekker Gooisch en stoer 🙂 Met een uitgebreide collectie aan kleertjes, frutsels, armbanden, kettingen en accessoires een topper onder de webshops. Daarbij verkopen ze de luxe merken Brand New, Lui Jo, Diesel Kids en Fred Mello.

Sara Lou en ik vielen voor de fantastisch gemêleerde beige Silvian Heach sweater. Super comfortabel en zacht door het cashmere wol. De sweater is prima te combineren met alle outfits die bij Sara Lou in de kast hangen, dus echt een topper. Met de kleine zakjes op de voorkant en de subtiele my heart is yours-print, is dit een top item voor bij ons in de linnenkast. Deze week draagt Sara Lou hem met een joggingjeans en jeansblouse, lekker stoer. De sweater maakt de outfit juist weer wat zachter en meisjesachtig.

Klik hier voor meer details van de sweater

Silvian Heach4
Silvian H5
Silvian H2
Silvian H3


Klik hier om de sweater van Silvian Heach Kids te shoppen

OF Klik hier om naar Gooische Kleertjes te gaan

 

Wat vinden jullie van deze sweater?

 

Tags: , , , , ,

3 Reacties

 • door Pien Konings
  Posted 3 januari 2014 20:26 0Likes

  Hey Daniëlle, dat broekje is van tumble n dry. Weet je welke maat je meisje aan heeft? Broekje gaat volgens mij tot 92 maar ik denk dat je meisje daar net te groot voor is. Of het is gewoon een fijn poppetje. Ik wil even een inschatting maken betreft de maat voor mijn meisje 😉
  Groetjes

 • door Pien Konings
  Posted 3 januari 2014 20:29 0Likes

  Ik heb mijn antwoord al 😉 hihi

 • door Danielle Wildemast
  Posted 11 januari 2014 19:25 0Likes

  Pien Konings Okay, het broekje valt groot, want ze heeft maat 86 en nu wordt het iets te kort, met laarsjes gaat nog wel. Maar maat 92 zou ze zeker nu nog aan kunnen. Echt een top broekje. Succes! Groetjes

Plaats een reactie