SARA LOU IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Danielle 

De neon-look is dé trend voor de zomer van 2013. Heerlijk felle kleuren waarvan je huid gaat stralen en direct geteint oogt. De kindermodemerken brengen een groot aanbod broekjes, shirts, sweaters en accessoires in diverse neon-kleuren. Tumble ’N Dry heeft een geweldige collectie en speelt goed in op deze modetrend, onder andere met Knock Out Pink voor de meiden en Open Water Blue voor de jongens.

Helaas is het nog niet echt weer voor korte mouwen, maar we kijken er zoals eerder geschreven wel super naar uit. Daarom heb ik voor Sara Lou ook alvast een geweldig shirtje van Tumble geshopt!! Op zich ben ik niet zo van het roze, maar deze neon pink variant (fiery coral) kon ik niet aan me voorbij laten gaan. De tekst zegt het zelf al: PRETTY IN PINK. En dat is ze zeker. Het ballonmodelletje van heerlijk zacht katoen en dat wijd valt op de bovenarmen heeft zowel een echte meisjes look als een baggy stoere look. Just her style! Voor de shoot hebben we het gecombineerd met een lichte skinny jeans en little white star-shorts voor de zomermaanden.

TumbleNDry4

De old school wayfarer zonnebril maakt de stoere summer look helemaal af en zorgt ervoor dat Sara Lou klaar is voor de zomer! Ben je net zo enthousiast als ik? Shop de look van Sara Lou

TumbleNDry_Wayfarer

TumbleNDry_sneakpeek

TumbleNDry_Sara Lou

TumbleNDry_glasses
TumbleNDry2

 

Bekijk nog meer collectie van Tumble ‘N Dry

Tags: , ,