SARA LOU IN TUMBLE ‘N DRY


Door: Danielle

Af en toe heb je van die toppers die je moét delen op Kindermodeblog. Zoals dit geweldige harembroekje van Tumble ’N Dry. Ik shopte hem onlangs als comfy zittend sweatbroekje voor de relaxte (zon)dagen en tijdens de heerlijke herfst-boswandelingen, maar bij nader inzien vind ik het ook een trendy all-days-of-the-week item. Ondanks dat het een harem sweat pants is, lijkt het een baggy jeans. Zo gaaf!! Ze kan zich er heerlijk in bewegen en hij staat zowel tof met een donkerblauw spijkerbloesje als met een hip t-shirt, oversized knit vest, regenlaarzen, All Stars of cowboy boots. Een absolute musthave in de kast van Sara Lou!!

Wat vind jij van deze Tumble-look van Sara Lou?

Klik hier om de harem broek van Sara Lou direct te shoppen…

Tumble4
Tumble5
Tumble6
Tumble1
Tumble2
Tumble7

Tags:

0 Reacties

  • door samantha
    Posted 17 september 2013 12:26 0Likes

    Super leuke set! Is het vest ook van tumble??

  • door Laura, mama van Jackie
    Posted 17 september 2013 12:42 0Likes

    Kijk, daarom vind ik kindermodeblog zo leuk. Als ik het broekje zonder deze review op de website had gezien, had ik hem nooit gekocht om alleen als joggingbroekje te gebruiken. Dan ga ik wel naar de Zara of H&M. Maar als iemand dan zo enthousiast is, zie ik Jackie er al helemaal in lopen. Lekker zittend, hip en overal bij passend. Nu moest ik hem wel kopen. Zojuist besteld, ben benieuwd! Bedankt, Danielle!

  • door Danielle
    Posted 17 september 2013 14:04 0Likes

    Hi Samantha, het vest is van KidsCase – vorig seizoen. Maar nog verkrijgbaar bij onder andere de Toverspiegel in Eindhoven. http://www.toverspiegel.com

    Hi Laura, wat super leuk om te horen. Daar zijn de blogs uiteindelijk voor bedoeld! Gaaf dat je het broekje besteld hebt. Hij is echt top.

    Dank voor jullie leuke reacties!

    Groetjes, Danielle

  • door Hester van der Jagt
    Posted 17 september 2013 13:18 0Likes

    Wat een leuk broekje maar ik kan hem niet vinden groter dan maat 98 ?? Klopt dat ?

  • door Hester van der Jagt
    Posted 17 september 2013 13:20 0Likes

    Nee zelfs niet groter dan 92, en dat op de site waar jij de link van geeft. Heeft Sara Lou zo'n klein maatje ?

  • door Danielle Wildemast
    Posted 17 september 2013 13:39 0Likes

    Het klopt wat Hester zegt, ik heb het nog in de maat 92 gekocht. Tumble valt over het algemeen veel ruimer dan andere merken. Sara Lou heeft van Zara bijvoorbeeld maat 104. Dan weet je een beetje het verschil.

  • door Danielle Wildemast
    Posted 17 september 2013 13:41 0Likes

    Hi Hester, dat klopt, ik heb het in maat 92 besteld. Tumble valt over het algemeen veel groter dan andere merken. Zo heeft ze van Zara maat 104. Dit broekje zit in de taille en qua lengte perfect!

Plaats een reactie