INSPIRATIE: BOYS LOVE PRINTS


Printjes! Ook voor jongens de bom! En of het nu gaat om de -ondertussen bekende- leeuwen kop of om de vrolijkste Disney prints, dit voorjaar zijn echt alle printjes hot! Dus ga maar eens lekker voor je pc scherm zetten met je zoontje en laat hem zijn favoriete printjes uitzoeken. Wij zijn benieuwd welke hij gaat kiezen, wij zelf kúnnen namelijk niet kiezen 😉

boysloveprint
Grijs t-shirtje Antony Morato – Groene sjaal Scotch Shrunk – Life is a beach t-shirt Scotch Shrunk – Geblokte Vans – Zwart/witte polo Sturdy – Zwart leeuwen t-shirt Kultivate – Grijs Mickey t-shirt Relaunch – Riem Zara – Gebloemde bermuda Vingino – Espradrilles Zara – Oranje t-shirt Moodstreet – Beetle t-shirt Stones and Bones

Houd jij van printjes voor je zoontje?

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie