Zonnehoedjes gevonden


Door het mooie weer, met mijn gedachte bij de moeders die weer massaal opzoek gaan naar zonnehoedjes, werd ik geinspireerd…..
Ze zijn niet op de vingers van één hand te tellen, de klanten die verwachtingsvol naar me toe komen met de vraag of we zonnehoedjes verkopen. Ik moet ze helaas teleurstellen. We verkopen ze niet. En eerlijk gezegd, ik weet ook niet waar dan wel. Béter gezegd, ik wéét wel waar ze zonnehoedjes verkopen, maar ik weet niet waar ze hele hippe, aparte, die niemand heeft- zonnehoedjes verkopen.
Met een kleine online speurtocht word ik wel wat wijzer, maar niet veel blijer. Wat ik wel weet is dat H&M zonnehoedjes verkoopt en dat ik ze echt de allerleukste vind!  Wat vind jij?
Doutzen met zonnehoedje

 Goed om te weten, ze hebben er meer! Dit zijn alleen degene die ik het leukste vind.
Zonnehoedje
Zonnehoedje

  Zonnehoedje

                                       Volg me ook op Facebook & Twitter!

Tags:

0 Reacties

Plaats een reactie