Wil jij meer leren over styling en concepting? Wil jij meer doen met social media en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Frederieke Wieberdink – ruim 7 jaar succesvol blogger, kinderstyliste en social influencer – geeft regelmatig inspirerende workshops over styling, concepting en social media! In sommige workshops worden deze interesse gebieden met elkaar verbonden, maar ook zijn er workshops puur en alleen over social media. De Social media workshop is interessant voor iedereen, ook als je zelf niet in de mode werkt.

Wil jij in 2018 je (online) doelen aanpakken én bereiken? Dan is één van deze workshops echt iets voor jou! De eerst volgende workshops zijn gepland in maart. De exacte data worden binnenkort op deze pagina bekend gemaakt.

Wil jij het beste uit je social media halen? Wil jij alles leren en weten over Instagram en Facebook? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze workshop deelt kinderstyliste, ondernemer en social media expert Frederieke Wieberdink haar persoonlijke ervaringen, tips en tricks en word je geïnspireerd door haar succesverhalen. Je gaat aan de slag met jouw eigen unieke social media strategie en je gaat naar huis met een concreet plan!

 

**Good to know**

* De workshop vindt plaats op het kantoor van Kindermodeblog (centrum Utrecht)
* Luxe lunch is verzorgd
* Er is ruimte voor persoonlijke vragen aan Frederieke na afloop
* De groep bestaat uit max. 8 personen
* Goede parkeergelegenheid voor de deur
* Goed bereikbaar met openbaar vervoer​

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een email naar frederieke@kindermodeblog.nl

Lees hieronder ook de reviews van andere deelnemers!

Review Marga Doelman, Korver Kaas (Volg Roodbonter Kaas op Facebook )
” In eerste instantie wist ik niet precies wat ik van de cursus moest verwachten. Na het volgen ervan was ik blij dat ik me ervoor in had geschreven. Het heeft me handvatten geboden om het bedrijf beter op de kaart te zetten via socialmedia. Op welke manier je het beste je bedrijf kan presenteren, do’s en don’ts, hoe je het jezelf makkelijk kan maken, persoonlijk advies etc. Daarnaast werd het op een zeer leuke manier gepresenteerd met alle ruimte voor vragen. Een echte aanrader!!! “

Review Chantal Monsma, Stoerkids Hilversum ( Volg Stoerkids op Facebook Instagram)
In mei heb ik de workshop Social Media gedaan bij Kindermodeblog. Echt super leuk en leerzaam. Vooral omdat je leert goed na te denken over je post, het doel en wie je wilt bereiken. Verder worden er goede handvatten gegeven om te zorgen dat je meer likers krijgt en je bericht vaker getoond wordt. Het feit dat je in een groepje zit maakt het nog interessanter. Je leert van ieders ervaringen en denkt mee in oplossingen. Een heerlijke workshop waarbij Frederieke veel praktische tips geeft. Eentje die ik iedereen kan aanraden.

Review Christel Christel, Leff! Kinderkleding Bergeijk (Volg Leff! op Facebook & Instagram)
” Een paar weken geleden had ik een workshop bij Kindermodeblog over Social Media, Concept & Styling.
Een fijn klein groepje waarbij de workshop helemaal werd toegespitst op mijn vragen en eventuele struikelblokken.
Een dagje sparren met anderen, ervaringen uitwisselen en gezellig kletsen over onze gezamenlijke passie: kindermode.
Aan het einde van de dag keerde ik huiswaarts met de nodige tips & tricks maar ook met een bruisende energie om al het geleerde zo snel mogelijk in praktijk te gaan brengen. 

Ik ben benieuwd wanneer de volgende workshops zijn en wat er dan op de agenda staat! Groetjes Christel” 

Review Aletta Hekman, Kinderwinkel Groots & Kleintje ( Volg G&K op Facebook Instagram)
” Bij het starten van een winkel komt van alles kijken… financiën, huren van een ruimte, inkopen en nog 100.000 kleine dingen waar je niet van te voren bij stil hebt gestaan. En… social media… hoe dan? Vóór ik de winkel overnam volgde ik de workshop social media bij Frederieke en het was iedere cent dubbel en dwars waard! Van tips met betrekking tot het maken van de mooiste foto’s tot het concreet inplannen van je social media acties én ik heb er leuke contacten aan overgehouden met mede-ondernemers. 

Inmiddels draait mijn winkel op volle toeren en heb ik de kracht van social media zelf ervaren en dat is bijna volledig te danken aan alle wijsheid die ik tijdens de superworkshop van Kindermodeblog opgedaan heb! ” 

Review Lotte & Esmee, By Melo ( Volg By Melo op Facebook & Instagram )
”Donderdag 12 april hebben wij een workshop Social Media gevolgd bij Frederieke. Wat een eye-opener op sommige fronten en wat hebben we concrete voorbeelden mee naar huis gekregen om mee te werken. Erg Fijn! We zijn er direct mee aan de slag gegaan… Dank je wel voor de leuke middag op een fijne plek! ”

Review Hanna Wouda, Wanderchild ( Volg Wanderchild op Facebook & Instagram )
”In april heb ik de social media workshop door Frederieke Wieberdink gevolgd. In een kleine groep krijg je een goed beeld van hoe sociaal media werkt. Wat zijn valkuilen en wat moet je juist echt doen. Omdat het met een klein groepje is, is de sfeer ook fijn en de drempel tot vragen minder groot. Bovendien is het erg leuk om ieders ervaring en verhaal te horen. Ik begon aan de workshop met een beetje “social media angst” en ging naar huis vol vertrouwen en inspiratie. Ik ben de tips nu in praktijk aan het brengen en ik moet zeggen het gaat me steeds soepeler af. Ik kan het aan iedereen aanraden die over de social media drempel moet stappen.”

Review Marlies Witjes, Made by LIESL ( Volg made by LIESL op Facebook & Instagram )
” Al een tijdje ben ik redelijk actief op social media om mensen te inspireren met mijn zelfgemaakte outfits. Het was lastig om te doorgronden waarom de ene post beter scoort dan de ander. Na de workshop snap ik in welke valkuilen ik duikelde. De workshop volgde ik met een leuke mix van creatieve dames, die net als ik niet persé in de kindermodebranch werken. De sfeer was relaxt en open, met veel ruimte voor ieders vragen. Door de heldere uitleg van Frederieke begrijp ik nu op welke manier ik social media nog beter kan inzetten, hoe je een goede post maakt, dit beter plant (eye-opener!) en er dus minder tijd aan kwijt bent. Want ja, het liefst ben ik toch bezig met het maken van toffe outfits.
Ik kan je deze workshop absoluut aanbevelen. Zeker als je redelijk nieuw bent in het hele ‘social media gebeuren’, en je Facebook en Instagram succesvol wilt gaan inzetten voor je bedrijf en je misschien een beetje over je schroom om zoveel exposure te zoeken heen wilt zetten.

Als bonus van de middag: Ik had er meteen een handjevol extra volgers bij ?. En het is super om te volgen hoe dat clubje dames de tips&tricks direct in de praktijk aan het brengen zijn.”

 

Meer info over de workshop óf alvast een plekje reserveren? Stuur ons een bericht!