Wil je in jouw winkel iets leuks organiseren voor je vaste én nieuwe klanten? Kinderstyliste Free komt graag bij jou in de winkel voor een styling event!

Al meerdere seizoenen organiseert Kindermodeblog met succes stylingsdagen in kinderwinkels. Ook zijn er ieder nieuw collectie seizoen de landelijke Back to school & Spring tour campagnes. Frederieke Wieberdink en het team van Kindermodeblog komen naar de winkel om kinderen te stylen en (indien gewenst) door onze professionele fotograaf te fotograferen. Voor ouders en kinderen een geweldige beleving en voor de winkel een goede gelegenheid om traffic te genereren en nieuwe klanten te ontmoeten. Kinderstyliste Frederieke Wieberdink staat bekend om haar unieke en gedurfde outfit combinaties en weet ouders, kinderen maar ook het personeel te inspireren met het maken van nieuwe combinaties.

Wil jij een gaaf event voor jouw klanten en jouw (web)shop een online en offline boost geven? Naast een geweldige middag zal het team van Kindermodeblog zich focussen op het vergroten van de naamsbekendheid van jouw winkel! Als team denken wij graag mee met jouw wensen en behoeften! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ja! Ik ben geïnteresseerd in een styling event