NIEUW KINDERKLEDINGMERK GELANCEERD: WILD CHILD KIDSWEAR

Een nieuw kinderkleding merk introduceren op Kindermodeblog is altijd een feestje! Zeker als het ook nog eens een HEEL LEUK kinderkleding merk is. Laten we maar gelijk beginnen. Let’s introduce you: Wild Child Kidswear. Een nieuw kindermode merk met een internationale naam, maar “gewoon” van eigen Hollandse bodem. Eerlijk gezegd zijn we – als het een merk uit Nederland is- altijd een beetje extra trots! De ondernemende Femke besloot dus om haar eigen girls label te lanceren. Wild Child Kidswear ontstond vanuit haar passie en creativiteit, met haar eigen meisjes als grote inspiratiebron. De collectie heeft een hippie-achtige vibe, vrolijke kleuren en mooie zelfgemaakte prints. Alle kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen, en de items worden in niet al te grote oplages geproduceerd in Portugal. Wat heel erg leuk is aan deze collectie is dat eigenlijk alle items makkelijk met elkaar te mixen en matchen zijn. Dus geen outfitstress met deze leuke items! Je kunt gewoon jouw favorieten shoppen en erop vertrouwen dat deze leuk met elkaar te combineren zijn. Of, als je dochter er oud genoeg voor is, laat je haar met een gerust hart een paar toffe items uitzoeken! – komt echt goed 😉 –

Bij Kindermodeblog zijn we ook heel enthousiast, omdat de collectie er heel vrolijk en hip uitziet, maar het heeft ook een lekker pittig en stoer randje. Precies waar wij van houden 😉 Lief en stoer in de mix, we love it! Wij hadden het nieuwtje ook al gedeeld via Instagram, en veel van onze volgers waren ook super enthousiast! Inmiddels is het merk echt live gegaan, en kun je Wild Child Kidswear shoppen bij hun eigen webshop, en een select aantal verkooppunten. Binnenkort zullen ze uitbreiden naar meerdere hippe kinderkleding winkels. Dus heb jij toevallig zelf een leuke kinderkleding winkel of ken jij een leuke kinderwinkel waar Wild Child Kidswear heel goed tussen past? Spread the word!

En nu? Snel surfen via deze link naar de webshop en iets leuks scoren voor je dochter! Laat je ons weten wat het geworden is?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie