NIEUWE COLLECTIE SHOESME

Waar mag je ons nachts voor wakker maken? Voor nieuwe kinderkleding collecties! Wat is het ieder seizoen en ieder jaar weer ontzettend leuk, als het moment daar is dat de nieuwe collecties worden uitgeleverd. Ook nieuwe schoenen collecties laten ons modehartje op hol slaan! De nieuwe collectie van Shoesme is ook net gelanceerd en wat worden we daar blij van!
We kunnen ons bij Kindermodeblog haast niet voorstellen dat je het kinderschoenen merk Shoesme nog niet kent, maar mocht dit inderdaad het geval zijn, omdat je nieuw bent in de wereld van kinderkleding en kindermode (misschien ben je net mama geworden of mama in spé) dan praten we je even bij. Shoesme is een Nederlands kinderschoenenmerk, opgericht in 1999, dat kinderschoenen ontwikkeld en daarbij goed kijkt naar de ontwikkeling van kindervoeten in verschillende fases. Shoesme schoenen hebben altijd een stevig en goed voetbed, hebben de juiste flexibiliteit, en kwaliteit, pasvorm en de doordachte eigenschappen maken het verschil. Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. En bovendien ziet de collectie er ook nog eens hartstikke leuk en trendy uit. Bij Kindermodeblog stylen wij regelmatig onze kindermode looks af met een gaaf paartje van Shoesme, en onze volgers zijn er ook gek op! Nu de nieuwe collectie is uitgeleverd kunnen wij iig weer lekker creatief los bij het maken van de leukste outfits. Hieronder delen we een paar van onze nieuwe favorieten. Welke vinden jullie het leukst?


1. Canvas Panter schoenen

2. Geruite Sneakers

3. Camel Canvas Boots

4.  Beige Sneakers met streep

5. Donkergroene boots met dino print

Welke vinden jullie het leukst?

Plaats een reactie