KINDERMODE SHOPPING NIEUWE COLLECTIE

Hoewel je het niet zou denken met deze storm en koude regenbuien buiten, is het voorjaar al een beetje in zicht. Op mode gebied merk ik dat ik weer meer behoefte krijg aan frisse, zomer achtige zachte kleuren. Gelukkig liggen deze kleurtjes nu ook voor het oprapen, aangezien de winkels hun zomercollecties binnen krijgen. Ook op schoenen gebied is er veel nieuws te beleven! De nieuwe collectie van Shoesme is uitgeleverd en daar worden wij heel erg blij van! In deze shopping zie je dan ook één van onze favorieten! Welke combinatie zou jij maken?

1. Mom Jeans Zara
2. Shirt Bobo Choses
3. Gilet Mini Rodini
4. Sweater Mini Rodini 
5. Sweater Zara
6. Blouse Zara
7. Gilet Zara
8. Sweater Zara
9. Sokken Mini Rodini
10. Schoenen Shoesme
11. Rokje Zara
12. Broekje Tiny Cottons

Tags:

Plaats een reactie