NIEUWE COLLECTIE H&M


Shoppen bij H&M is altijd fijn, je shopt er fijne basics én super trendy items voor een zacht prijsje. Wij kijken dan ook altijd graag even rond in de webshop van H&M en natuurlijk zeker als de nieuwe collectie net binnen is. Er zijn deze week maar liefst meer dan 900 nieuwe items binnen gekomen dus keuze genoeg! Kun je niet kiezen? Dat is natuurlijk niet zo gek, met zoveel moois dus daarom hebben wij hieronder alvast onze favorieten uit de nieuwe collectie op een rijtje gezet. De nieuwe collectie is heel divers, we zien een aantal te gekke printjes terugkomen, maar ook mooie effen items in zachte kleuren. Een échte musthave wat ons betreft is de berentrui, zeker in combinatie met de panda legging. Nog een echte topper vonden wij de donkerblauwe sweatpants met stoere kniestukken in combinatie met de NYC sweater. Verder spotten we ook nog een parka met panterprint en de mooie grijze trui met stoere details. Shop jij ook altijd graag bij H&M? Je shopt deze items en nog veel meer via de link.

Bekijk alle nieuwe items bij H&M via de link

_0081_baby_boy_size4m-2y_trousers hmprod (5) hmprod (4) nieuwe items bij H&M

 

Shop alle nieuwe items bij H&M via de link

Welke outfit is jouw favoriet? 

Tags: ,