NIEUWE COLLECTIE VAN GSUS


Bij het zien van de nieuwe collectie van Gsus gaan onze modehartjes sneller kloppen. Het stoere kledingmerk Gsus heeft weer een ontzettend gave nieuwe collectie neergezet. De collectie heeft een stoere urban ‘look and feel’ en bestaat voor de jongens voornamelijk uit stoere zwarte, witte, grijze en blauwe tinten en bij de meisjes worden deze kleuren nog aangevuld met stoere oranje en koraalroze accenten. De inspiratie voor deze collectie kwam uit New York, een échte wereld stad met de ultieme mix van culturen en de ‘place to be’ om unieke fashion inspiratie op te doen en dat zien we zeker terug in de collectie van Gsus. Vooral de gave en bijzondere allover prints voor zowel jongens als meisjes vinden wij echt te gek. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de allover print jumpsuit voor de meisjes? Te gek toch? Daarnaast is de mini allover gettoblaster print voor de boys wat ons betreft ook echt een succes! Verder vonden we de stoere baggy jogjeans voor zowel de meisjes als de jongens echt een topper. Zijn jullie ook zo enthousiast over deze urban collectie van Gsus? Je bekijkt alle nieuwe items via de link. Have a fashionable day!

Bekijk de hele nieuwe collectie van Gsus via de link

look-girls-8

look-girls-2

nieuwe collectie van gsus look-boys-5

Shop de nieuwe collectie van Gsus via de link

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Gsus?

Tags: ,