SANNE BLOGT: HEEL VEEL ZONNIGE INSPIRATIE OUTFITS

Door: Sanne

Zo alle eieren weer verstopt, gevonden en opgegeten;) Het lange weekend zit er weer op, het was een weekend met zon, natte sneeuw en hagel heel bijzonder maar vooral gezellig met z’n allen samen! En dat na een heerlijk lenteachtige start van de week, jeetje wat was dat genieten hé! De meiden wilde de BBQ al aansteken, maar in plaats daarvan hebben een pizzapicknick gehouden in de achtertuin, je moet toch wat hé;)
Afgelopen week mocht ik weer live een winkel bezoeken, als iemand me dat een jaar geleden had gezegd dat dat uniek zou zijn of ik het als een uitje zou zien had ik ze voor gek verklaard denk ik! Tegenwoordig ben ik al blij als ik rustig naar de wc kan zonder dat ik in 30 seconden 15 X “mammmaaaaaa” hoor en als ik geluk heb net de deur nog kan tegenhouden voordat die open getrokken word… Herkenbaar voor jullie?

Maar goed ik had dus een afspraak staan bij een van mijn favoriete winkels in Arnhem, Little Things   en hoe fijn heb ik daar even van genoten. ( Echt de moeite waard om een kijkje te gaan nemen;)  Weer lekker tussen de rekken struinen bij al die mooie nieuwe collecties, stoffen te voelen en setjes te maken met in mijn gedachten met wat ik al in de kast heb hangen. Hoe doen jullie dat kopen jullie setjes of losse items en ga je zelf helemaal los met je garderobe? Ik ben het type lekker helemaal los gaan met mijn garderobe, combineren tot ik er bij neerval. Of tot de kinderen geen zin meer hebben en ja dat is vaak al snel dat ze er genoeg van hebben, snap ik ook wel. Maar goed dan kan ik nog heerlijk doorgaan tot diep in de avond hoor, heerlijk kan daar echt blij van worden.

Ik hoop dat ik wat inspiratie voor jullie heb neer kunnen zetten met de foto’s deze week, hopelijk snel weer zonneschijn terug want daar had ik ze toch wel op gebaseerd afgelopen week. Alhoewel je deze sets ook door kan dragen met minder weer in combinatie met een lange broek en bijvoorbeeld een vestje.

Benthe is weer begonnen met zwemles na de lockdown ze heeft er nu twee lessen op zitten, dus ik mag weer met de duim omhoog aan het raam staan om haar aan te moedigen! Ik moet zeggen het was zo lang geleden dat ze gezwommen had, ik bijna bang zou worden dat ze zo naar beneden zou zinken, maar het viel me niet tegen hoe snel ze het weer oppikte en nu zelfs zin heeft in zwemles, dat was eerder niet echt het geval dus ik zeg win win.!

Terwijl ik aan tafel deze blog schrijf zitten er twee meiden met de strijkkralen de mooiste figuurtjes te maken, en Juun hoor ik rijden met zijn auto van de bank op het wobbelboard en weer terug. Gelukkig roept hij dat ook niet 40 keer op een dag autooooooo haha:) soms lig ik echt in een deuk om hem en zijn uitspraken, hij begrijpt steeds meer van wat je zegt en probeert het na te zeggen… ‘ Nee’ is nog steeds wel favoriet naast ‘auto en ijs’ net als ‘mama’ ik dacht trouwens dat dat pas bij twee begon, maar nee hoor deze snelle leerling heeft de betekenis van nee al onder de knie! Was hij met andere dingen ook maar zo vlot. Zelf brood smeren, aankleden, afwassen, verschonen van de luier ja ik zeg maar wat hoor haha;)

Hoe is dat bij jullie, zien jullie verschil tussen meisjes en jongens in ontwikkeling? Al ben ik van mening dat iedereen lekker zijn of haar eigen tempo aan moet houden, en gewoon mag doen waar die klaar voor is. Ik kan echt jeuk krijgen van mensen die een oordeel hebben over of je kind al wel of niet iets kan, want dat “hoort” zo te zijn??? Serieus van wie?!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben, vind ik fijn;) Laat je inspireren door de foto’s en duimen met z’n allen voor wat zonneschijn deze week!

Liefs Sanne 

 

 • T shirt Phil&Phae
 • Jasje/Vestje Nixnut
 • Petje Ammehoela kids
 • Legging H&M

 • Shirt Hannah Shares
 • Jeans Zara

 • Shirt en Broekje Daily Brat
 • Sneakers Little Patta

 • Flared Moonbeamcollective
 • Spijkerjasje Zeeman
 • Gilet Maed for Mini
 • Backpack Studio Noos

 • Zonnehoedje Phil&Phae
 • Blouse Nixnut
 • Short Play Up

 • Croptop Bobo Choses
 • Broek Ammehoela Kids

 

 • Jurk Mingo
 • Boots Bootstock

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie