SANNE BLOGT: SNEAKER TIME


Door: Sanne

Voor mezelf kan ik een portie moeilijk doen voor een paar nieuwe schoenen. Maar voor Nila niet, ik heb er altijd een goed excuus voor om weer een nieuw paar voor haar te kopen.

Onze laatste aanwinst: de Adidas superstar sneakers. Ze kunnen werkelijk overal bij, zelfs met de slobsokken collectie van Nila. Ik vind het erg leuk om ze te combineren met een hele stoere look maar ook met een rokje zijn ze erg gaaf.

De meningen zijn nog al verdeelt over witte gympen in de winter, persoonlijk vind ik het super! Vooral het contrast van wit met zwart, zo stoer. Omdat het natuurlijk wel kouder wordt heb ik een paar heerlijke warme zooltjes erin gelegd, dat maakt het net iets prettiger in de echte koude dagen.

Je kunt de sneakers hier shoppen

foto 5

foto

foto 3

Je kunt de sneakers hier shoppen

Wat vinden jullie van Nila haar sneakers?

Tags: , ,