SANNE BLOGT: DE PERFECTE WINTERJAS


Door: Sanne

Mijn naam is Sanne en samen met mijn dochter Nila van vijf, woon ik in het centrum van Nijmegen. Naast mijn drukke baan als moeder, werk ik fulltime bij webshop Jewelz & More. Vroeger was mijn eigen garderobe behoorlijk groot, maar tegenwoordig wint Nila het van mij. Ik vind het super leuk om bezig te zijn met haar styling en het maken van mooie foto’s. Wij nemen jullie dan ook graag mee om wekelijks een kijkje te nemen in haar kledingkast.

Om eerlijk te zijn heb ik een hekel aan winterjassen. Ik vind het altijd zo’n gedoe en vooral bij die kleintjes! Maar dit keer heb ik toch een topper van een winterjas kunnen vinden. Hij is van IKKS en het zijn eigenlijk twee jassen in een. Het bestaat uit een parka en een bomberjack. Als je de jassen in elkaar rits heb je echt een super winterjas. De jas is heerlijk lang, heeft een grote muts maar oogt in zijn totaliteit niet te pompeus. De kraag van de binnenjas is zo gemaakt dat deze eigenlijk als sjaal fungeert. Hier is Nila ook erg blij mee. De sjaals die ik haar normaal om doe vind ze heerlijk maar krijgt ze op school zelf niet goed om. Ik kan het haar ook niet kwalijk nemen, het zijn namelijk ook mijn sjaals, extra groot dus, maar wel lekker warm. Je kent het wel, de kids draaien de sjaal een keer om de nek en leggen er een knoop in, veel warmte biedt dit dan niet. De kraag van deze jas is hiervoor de perfecte oplossing.

De jas vind ik extra leuk door de libelle op de achterkant, deze is gemaakt met pailletten. Het geeft de jas net dat meisjesachtige, naast de stoere uitstraling.

foto 1
foto 3
foto 4
Wat vinden jullie van deze gave winterjas?
Tags: , , ,