SANNE BLOGT: INSPIRATIE VOOR HET VOORJAAR

Door: Sanne

Het is zover jongens, de zon schijnt, de vogeltjes fluiten, het is langer licht in de avond, de voorjaarsjassen kunnen weer aan en ooh de scholen zijn weer begonnen;) Heerlijke dagen in het vooruitzicht nu het voorjaar langzaam in aantocht is. Vandaag voor het eerst weer na lange tijd een halve dag alleen gehad met mijn jongste. Nu de meiden weer naar school zijn is hij veel meer met mij alleen, en wat moet dat wennen zijn voor hem ook haha;) We genieten daar wel echt van samen, en je doet ook andere dingen veel bewuster ofzo, en ik heb dan even alle aandacht alleen voor hem. Dus je begrijpt even Quality time met hem doet me altijd goed Hoe doen jullie dat? Je tijd verdelen bij meer kinderen die ook nog op hun eigen leeftijd andere aandacht willen, ik vind dat best lastig soms. Want waar er een nog staat te springen om lekker te knuffelen met mama, heeft de ander mijn halve make-up lade uitgepakt en op haar eigen gezicht gesmeerd zonder dat ik het doorheb.

Afgelopen week had ik een shoot gepland staan en wat denk je, wat een prachtige stralende zonnige dag. Dat moet drie keer scheepsrecht zijn, aangezien die al twee keer was verzet ivm het weer haha. Nou hup ik de auto ingeladen met drie kids, druppels op het voorhoofd en genoeg vertier in de auto, inclusief wat te eten en te drinken want we moesten een stukje rijden. Daar gingen we dan, en zoals verwacht Eden viel na een kwartier in slaap (doet ze altijd) Juunes was na een half uurtje wel verveeld en Benthe zorgde voor de animatie en zorgde ervoor dat iedereen werd voorzien van een natje en een droogje haha! Eenmaal aangekomen probeerde ik nog even snel alle vlekken en kruimels van ons af te vegen en hup de hei op, daar gingen we. Je had ons moeten zien het was net moedereend met haar drie kuikens;) Maar goed dat is zoals het is, een lekkere chaos hoort daar inmiddels bij.

Ook mocht ik deze week babyknuffelen en oh wat hou ik daarvan! Ik mocht weer tante worden van een heel lief, klein, mooi en gezond neefje, hoe bijzonder ook weer elke keer als je zo’n klein pasgeboren baby-tje in je armen hebt Welkom in de familie lieve Colin!

Super leuk dat jullie mijn blog weer hebben gelezen, en nog leuker als je een berichtje achterlaat. Deze week komen er wat leuke pakketjes binnen, dus die knal ik snel op de foto voor jullie;)

Veel liefs -X- Sanne 

 

  • Jas Hema ( budget tip )

  • Flared broek Label Jette
  • Gilet Hannahshares

  • Legging Maed for mini
  • Jas BonBonButik

  • jumpsuit Zara
  • Sneakers Fila

 

Plaats een reactie