HEDGEHOG AND DEER: DE WEBSHOP VAN DE WEEK

HEDGEHOG AND DEAR: DE WEBSHOP VAN DE WEEK!

Het is weer tijd om een hele gave webshop in de spotlight te zetten op Kindermodeblog: dit keer de webshop van Hedgehog and Deer! Sommigen van jullie zullen deze leuke kinderkledingwinkel uit Apeldoorn vast al wel kennen, want het is een favoriet van vele papa’s en mama’s!

Hedgehog and Deer, gerund door Michelle, heeft een superleuke gevarieerde collectie met de aller-hipste kinderkleding merkjes, je vindt hier onder andere merkjes als Maed for Mini, Tiny Cottons, Scotch R’Belle, Ammehoela en Mingo. Met hun goede persoonlijke advies staat het team altijd voor je klaar. En ja hoor, zelfs online! Je kunt deze leuke webshop ook op instagram checken om alvast leuke inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. Ze zijn erg actief en plaatsen veel inspirerende outfits 🙂

Als een kind in de snoepwinkel voel je je in de fysieke winkel in Apeldoorn (ja echt, hebben hebben!), maar dit wisten ze perfect door te zetten naar de online webshop! De website is overzichtelijk, geeft gelijk inspiratie door alle leuke kindermode merken en je kunt er alles vinden voor de allerkleinsten t/m 14 jaar. Daarnaast weet je dat het hier met zorg voor je wordt ingepakt, top service gegarandeerd! Wij snuffelen graag nog even verder online bij deze gave webshop… kijk jij ook even mee?

Wat zou jij graag willen bestellen bij Hedgehog and Deer? Klik hier om naar HedgeHog and Deer te gaanSweater Weekend House Kids

 

Top Camera Print Piupiuchick

 

Flared Jeans Ammehoela

Zonnehoedje Luipaard Maed for Mini

Retro T-shirt Repose

Sweater Tiny Cottons

Jasje Konges Sjold

 

Broek Carlijn Q 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie