KIXX ONLINE = WEBSHOP V/D WEEK


Waarom Kixx Online webshop van de week is? Omdat deze webshop – vol met te gekke kinderkleding – één van onze favoriete online shops is! Vanwege het grote merkaanbod zijn we zo enthousiast over dit online shopwahalla. De nieuwste collecties van merken zoals Scotch R’Belle en Scotch Schrunk, Supertrash Girls, Name It, Bengh, Baker Bridge, Converse en Vingino zijn hier allemaal online te vinden.Op dit moment vindt de mega zomer sale van Kixx Online plaats. 40% korting op de nieuwe collectie klinkt ons als muziek in de oren! Wees er snel bij, want op = op. 

Voor zowel babykleding als kinderkleding kun je terecht bij Kixx Online. De maten gaan van babymaat 50 t/m tienermaat 188. Jawel, je leest het goed, ook voor tieners is er een hoop leuks te shoppen! Naast kleding kun je vrolijke accessoires scoren, schoenen, pyjama’s, sokken en badkleding. Tijdens het shoppen spaar je automatisch Kixx Varkies. Dan moet je wel eerst even lid worden bij Kixx Online. En dat is zo gepiept.  Met de Kixx Varkies – die automatisch in je eigen digitale Varkie-spaarpot terecht komen – spaar je voor cadeaubonnen t.w.v. € 25. Verder krijg je als lid toegang tot exclusieve ledenkortingacties, persoonlijke korting per e-mail, je kunt je eigen verlanglijstje samenstellen, en je bent altijd als eerste op de hoogste van acties. Je kunt hier lid worden!

salescotchOok de zomercollectie van Scotch R’belle scoor je nu met 40% korting!

Jullie hebben het vast al gemerkt, op de redactie zijn we erg fan van Scotch & Soda! Bij Kixx Online zijn de nieuwste collecties van Scotch Schrunk en Scotch R’Belle te vinden. We love it…

Schoenen van o.a. Converse, Supertrash Girls, Name It, Vingino, Replay en  nog veel meer coole merken worden verkocht bij Kixx Online! Voor zowel jongens als meiden zijn er sneakers, slippers en ballerina’s te vinden.

Accessoires maken een outfit helemaal af! In de shop kun je de leukste accessoires shoppen van o.a. Name It, Muy Malo en Z8. Voor zowel jongens als meiden is er genoeg te vinden! Meisjes accessoires shop je hier, voor jongens kun je hier terecht.

Voor de hele collectie van Kixx Online klik je hier.

Wat vind jij van deze webshop?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie