SANNE BLOGT: BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE PASEN?

Door Sanne:

Wat een week jongens! Bizar gewoon.. Onze oudste dochter had een klasgenootje die positief getest was op corona dus hup de hele klas in quarantaine en back to online lessen… Ik vond het pittig, ook omdat zij gewoon echt nergens heen kon, niet spelen, niet langs oma&opa, geen zwemles, niet naar school helemaal niks. En dan helemaal geen klachten hebben is toch lastig uit te leggen, maar die kinderen zijn al zo wijs dat ze het helemaal begrijpen en er al snel aan wennen. Deze week stond dan ook in het teken van slijm maken ( hate it ), you tube filmpjes van Kinderen voor Kinderen bekijken en dan vooral de choreografie nadoen tot in detail haha!! En vooral door mijn dochter van 6 te horen krijgen dat ik het niet goed doe, en ik maar denken altijd dat ik zo goed dans wanneer Beyonce door de speakers klinkt op de dansvloer en er met mijn vriendinnen even helemaal voor ga..:)  Na een negatieve test mag ze gelukkig vanaf deze week weer echt naar school, en lekker spelen! Dat is voor iedereen fijn!

Een paar weken geleden kwam Benthe thuis van haar neefje en nicht met het verhaal dat ze ook zakgeld wilde??? Ik dacht serieus nu al?!? Op welke leeftijd zijn jullie hiermee begonnen? We hebben na overleg met elkaar besloten om haar elke week zakgeld te geven, wel met een aantal regels eraan zodat ze ook begrijpt dat niet zomaar alles mag en kan. Tot nu toe gaat dat goed, en is ze druk met bedenken wat ze wel allemaal niet kan kopen van haar centjes haha, tot nu toe nog weinig aangezien alles veel te veel geld kost:) En ik moet dan bij het schap naast haar staan en bij elk artikel vraagt ze “mam, kan ik dit kopen?” na 15 keer nee sorry dit is te duur te zeggen heb ik haar maar even uitgelegd dat ze toch nog echt even door moet sparen wil ze iets meer kunnen kopen dan een pakje kauwgomballen..

Met de pasen voor de deur, en het voorjaar er toch echt lijkt aan te komen ga ik toch nog even stiekem kijken voor wat nieuwe lente collectie voor de kindjes. Hopelijk live in de winkels, dus even snel inplannnen maar.. De uitdaging van de week was wel weer Juunes op de foto krijgen haha:) Blijft hilarisch hier in huis, de meiden helpen me zelfs al mee hahah:) Ik heb me best gedaan moeten we maar denken, en ik heb ook geprobeerd weer wat leuke setjes te laten zien, al is het met dezelfde kleding als je het net anders afgestyld,kan het alweer heel anders staan. Mijn closetsale is iets opgeschoven aangezien, ik de afgelopen weken heel druk was met de kindjes die of ziek waren of thuisles moesten volgen. Deze week staat die op mijn to do list om af te maken, dus mocht je het leuk vinden, kom een kijkje nemen op mijn insta account @____.sanne.____

Leuk dat jullie mijn blog weer hebben gelezen! Maak er een mooie week van en blijf elkaar inspireren!

Veel liefs -XO- Sanne 

  • Sweater MFM
  • Flared legging (oud) Zeeman

  • Trui (oud) Zara
  • Salopette Phil and Phae
  • Haarband CarlijnQ ( oud)

  • Blouse Hannah Shares
  • Jeans H&M

  • Sweater en Jeansjasje Zara
  • Legging Hannah Shares
  • Sneakers Adidas

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie