SANNE IN MINI RODINI


Door: Marlous

De dierengeluiden vliegen je bij ons thuis dagelijks om de oren.  Vooral wanneer de gemoederen bij de jongens wat hoog oplopen worden er veel tijgers en leeuwen na geaapt. Sanne is meer van de boerderij dieren en ‘knort’ er de laatste tijd regelmatig op los.

Volgens mij hebben we, tot mijn genoegen,  drie animal lovers op aarde gezet en dus doen we hier op fashion gebied ook graag mee met de huidige animal print trend. En het leuke is, dat al deze printjes deze zomer met elkaar gecombineerd mogen worden, niets is te gek, dus lekker mixen en matchen. In de kledingkast van mijn kinderen is het dan ook een ware jungle. Grommende leeuwen en tijgers, tetterende olifanten, fladderende vlinders en sierlijke flamingo’s. En nu mag Sanne dan ook de blauwe walvis aan dit rijtje toevoegen. Al tijden had ik dit hemdje van Mini Rodini op het oog. Toch wist ik me al die tijd te bedwingen om dit super cute hemdje te kopen, met name omdat ik het nog wat te vroeg vond om de zomer garderobe al aan te schaffen. Maar afgelopen  week kon ik er echt niet langer mee wachten en werd deze beauty online geshopt.

Mini Rodini houdt van speelse, humoristische kleding die tegelijkertijd duurzaam is en van hoge kwaliteit. Dit alles is helemaal in mijn straatje, dus ik ben fan van dit merk. Nu nog even wachten tot het zonnetje iets feller gaat schijnen en Sanne kan zich helemaal de blits maken in dit vrolijke hemdje.

Zijn jullie ook zo’n fan van de animalprints?

Je kunt het hemdje van Mini Rodini hier shoppen

IMG_7997

IMG_8000

Klik hier om meer van Mini Rodini te zien

Wat vinden jullie van Sanne d’r outfit?

Tags: