NIEUWE KINDERSCHOENEN SHOESME COLLECTIE

De nieuwe kinderschoenen collectie van Shoesme! Dat is er eentje waar we jullie altijd graag even over bijpraten. Shoesme is een ontzettend fijn kinderschoenen merk, met schoenen voor babies en kinderen die goed zijn voor hun voeten. Elke schoen heeft namelijk een stevig voetbed, en we vergeten nog wel eens hoe ontzettend belangrijk dit is. Een goed voetbed zorgt voor een betere ondersteuning van de voet en enkel, dat weer een positieve invloed heeft op de rest van het lichaam. Zoals de rug bijvoorbeeld! Tegenwoordig zijn we meer gefocust op hoe een ¬†kinderschoen eruit ziet, dan dat we dus vergeten dat de kwaliteit van het voetbed niet vergeten mag worden. Geinige woordspeling ūüėČ Gelukkig denkt Shoesme ook aan de modetrends, en worden kwaliteit en looks, dus mooi met elkaar verbonden. Wat zijn dit lente en zomer seizoen de modetrends die we terugzien in de kinderschoenen collectie van Shoesme? Wij zetten de kinderschoenentrends voor je op een rij:

1. PRINTS
Dit seizoen lijkt wel, hoe vrolijker des te beter! En daarom zien we extra veel prints. Niet alleen in kledingstukken zien we dit, maar ook in de kinderschoenen zien we dit terug. Wellicht een “antwoord” op de crisis, waarin veel somberte en zwaarte te voelen is, maar in kleding en kinderschoenen zoeken we lichtheid en vrolijkheid. Shoesme heeft geweldige kleurrijke modelletjes, met vrolijke printjes. Het kan niet anders, dan dat je zoon of dochter hier blij van wordt!

2. CRAZY WILD
Word je al helemaal enthousiast van kleur en prints? En kan het jou niet vrolijk en gek genoeg? Dan is de nieuwe schoenen collectie van Go Bananas ( ja het nieuwe kindje van Shoesme) helemaal on top of trend! We deelden op Kindermodeblog al een blog met alle info en foto’s van dit nieuwe kinderschoenen merk¬†maar willen je ook nog even bevestigen dat deze schoenen ook helemaal aansluiten op d√© trends.

3. DAD SNEAKERS
Een kindermode trend naar mijn hart! Zelf loop ik ook dagelijks op sneakers met een lekkere grote zool, en het idee dat deze trend ook ooit voorbij gaat maakt me nu al verdrietig hahaha. Ik wil dat dit blijft!! Ook bij kinderen vind ik ” dad sneakers” zoooo gaaf staan!! Daarom ben ik extra blij dat Shoesme ook dit seizoen weer een paar hele toffe exemplaren heeft ontworpen. Ik kan niet wachten om kinderen hun looks af te stylen met √©√©n van deze schoenen…..Wat vind jij van dit type kinderschoenen? Vertel!


Plaats een reactie