TINYCOTTONS X PUMA LANCEREN NIEUWE KINDERSCHOENEN COLLECTIE


Eerder dit jaar deelden we op Kindermodeblog al de eerste drop van de nieuwe kinderschoenen collectie van Tinycottons x PUMA  – klik hier als je deze super gave drop gemist hebt – en jullie waren het unaniem eens: Gaaf!!

Tinycottons x PUMA

Maar vandaag is het zover en is ook de tweede ( en laatste) drop van de kinderschoenen samenwerking van Tinycottons X PUMA gelanceerd! En ook deze kinderschoenen zien er hebberigmakend uit! De 4 nieuwe modellen zijn een perfecte toevoegen op de vorige drop en mocht je ze nog op je verlanglijstje hebben staan, dan wordt kiezen nu al helemaaaaal moeilijk 😉

We kunnen er nog veel over zeggen, maar de beelden zeggen eigenlijk al genoeg! Ben jij ook zo enthousiast? En welk model / kleur vind jij het allerleukste? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Je kunt de kinderschoenen via deze link shoppen bij Tinycottons

Je kunt de kinderschoenen via deze link shoppen bij Tinycottons

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? Klik hier

Ben jij er volgende week 11/12 of 13 oktober bij tijdens de Pop-up Shop Party van Kindermodeblog? You’re invited! Klik hier voor meer info én bestel je GRATIS ticket. 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie