NIEUW KINDERSCHOENEN MERK: GO BANANAS

Wij hebben super leuk nieuws!!! Nederland is een nieuw kinderschoenen merk rijker! Dit kleurrijke, vrolijke en super betaalbare kinderschoenen merk doet ons kindermode hart sneller kloppen, wij willen dit leuke nieuws dus ook maar al te graag meteen met jullie delen. Let’s meet: ” Go Bananas

Go Bananas is opgericht door Shoesme, en bestaat uit een hele toffe collectie met sneakers, sandalen en slippers, in verschillende, opvallende en unieke prints. Vooral de sneakers vielen ons als eerste op, want wat zijn ze gaaaaaf! Bij Kindermodeblog weten wij wel raad met dit soort trendy kinderschoenen. Wat ook nog eens een fijne bijkomstigheid is, dat is de prijs! Het leven is al zo duur, zeker met onze lieve spruiten die als kool uit hun coole kleertjes en schoentjes groeien. Deze Go Bananas kinderschoenen zijn namelijk erg leuk geprijsd, zonder op kwaliteit in te boeten.
Hoewel wij de schoenen helaas nog niet in het echt gezien en gevoeld hebben, wij wachten bij Kindermodeblog nog op het pakket, durven wij al wel te zeggen dat het “goede” schoenen zullen zijn. Deze kinderschoenen komen namelijk uit de hoed van Shoesme. Een zeer gerenomeerd kinderschoenen merk. Dat betekent dus een goed voetbed en goede kinderschoenen gemaakt van kwalitatieve materialen. Geen plakkerige zweetvoetjes, maar schoenen die ademen. En dat is precies wat we willen! Nou dat is niet helemaal waar, we willen ook schoenen die een lust zijn voor het oog. En dat zijn deze Go Bananas schoenen. Ze zijn superhip, wij vinden deze echt heel HOT! En kiezen wordt nog een grote struggle…. hahaha! Ze zijn namelijk allemaal erg leuk…. De collectie is verkrijgbaar in maat 20 tm 35.
Ohja, wat ons betreft mix en match je deze schoenen natuurlijk gewoon met je andere kleurrijke kinderkleding outfits (print op print, we love it) maar wordt het jou dan iets te druk allemaal? Je kunt ook een wat meer clean minimalistische outfit gaaf afstylen met de schoenen Go Bananas. Binnenkort zullen wij je dat zeker laten zien met outfit inspiratie. Blijf je ons gezellig volgen? Maar goed, nu eerst moet je even gaan kijken bij Go Bananas, beloofd?

Wat vind jij van dit nieuwe kinderschoenen merk?? Leuk als je het ons laat weten!!

Plaats een reactie