WEBSHOP VAN DE WEEK: SORBETKIDSCOUTURE

Oh wat lekker dat het zonnetje weer is gaan schijnen! Ene moment sta je op het ijs, volgende moment moet de zonnebrand er weer aan te pas komen. En dan hebben we het nog niet over die wanten en sjaals die in het rond vliegen, jassen aan en uit, en het welbekende: mamaaaa ik wil ‘met zonder jas’ naar buiten! Voorlopig blijft het toch nog een beetje fris ondanks de eerste warme zonnestralen, maar we moeten ons zeker gaan voorbereiden om weer de lente garderobe tevoorschijn te toveren. En waar word je in deze tijd nou blijer van dan al die vrolijke voorjaarskleurtjes? Omdat de kinderkleding garderobe misschien nog een flinke update kan gebruiken met dit wisselende weertje (jaja, maart roert zijn staart en vergeet niet: april doet wat ie wil!), willen wij graag een grote kindermode webshop favoriet van ons aan jullie voorstellen: Sorbet Kids Couture.

Wanneer wij op deze hippe kinderkleding webshop rond speuren naar de nieuwste kindermode inspiratie voor jullie worden we overladen aan inspiratie! Je vindt hier gave printjes, stoere fits en leuke accessoires voor de allerkleinsten en coole jongens en meisjes tot en met 8 jaar. Sorbet Kids Couture verkoopt gave merkjes die al vaker voorbij zijn gekomen op Kindermodeblog, zoals Mini Rodini, Ammehoela, Tiny Cottons, 1+ in the Family en Little Hedonist. Maar ook nieuwe leuke merkjes om te ontdekken, zoals Trixie, Suskoshi en nog veel meer.

Wat wij zo fijn vinden aan deze webshop is dat ze niet alleen hippe kinderkleding hebben, maar ook de website en de service is helemaal top! Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt zodat uitpakken een echt feestje is! Daarnaast staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel, dus alles blijft lang mooi. Je ziet dat de online collectie met zorg is samengesteld: een mix van hip, chic en stoer! Zodat er voor ieder kind iets bij zit waar hij of zij zich helemaal happy in voelt!

Ook zo benieuwd naar deze webshop? Klik om naar Sorbet Kids Couture te gaan!

Een paar van onze favorieten zullen we hieronder even uitlichten! Wat is jouw favoriete item?


Sweater Mini Rodini

Sweater Mini Rodini
Sokken Mini Rodini
Sweater Mini Rodini
Broekje Ammehoela

Lila sweatshirt Mini Rodini

Flared zomerbroek bloemen Ammehoela

Gestreepte tuinbroek Tiny Cottons

Sweater met meeuwen CarlijnQ

T-shirt citroen Tiny Cottons

Kort broekje ruffles MarMar

Rugzak krokodil Trixie

Rode zonnebril Grech & Co

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie