KIDS DEPARTMENT = WEBSHOP V/D WEEK


Ken je Kids Department al? Deze webshop verkoopt super leuke kleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Munster Kids, Emile et Ida, Kidz-Art, I Dig Denim, LE BIG, Little Eleven Paris…Bij het lezen van deze merken snap je vast wel waarom we Kids Department als onze webshop van de week hebben gekozen!

Kun je wel wat styling advies gebruiken voor je kind? Kids Department heeft op de site te gekke mix & match outfitjes samen gesteld. Klik hier om alle combinatie te zien. Bij aankoop van twee items uit een setje krijg je vijf procent extra korting op de afzonderlijke winkelprijs. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! Een heel origineel concept, vinden wij. Naast kleding wordt er nog veel meer op de site verkocht, zoals armbandjes, sjaals, handschoenen, mutsen, sokken, leggings en rammelaars. Je kunt ook iemand blij maken met cadeaubonnen  van Kids Department!

Zoals elke andere webshop betaal je ook bij Kids Department verzendkosten. Maar gelukkig zijn vanaf € 49.95 de verzendkosten gratis. En mocht je in (de buurt van) Den Haag wonen heb je mazzel: ophalen in Den Haag is op afspraak mogelijk. En dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten. Goede service! Wij laten je graag wat kleding zien die bij Kids Department wordt verkocht. Kijk je mee?

Klik hier om lekker te shoppen bij Kids Department.


Klik hier voor meer inspiratie bij Kids Department

Wat vind jij van deze webshop? 

Tags: , ,

Plaats een reactie