WAT TREKKEN WE VANDAAG WEER UIT DE KAST?

Door: Sanne

Nieuwe week, nieuwe kansen!
Welke dag is het vandaag eigenlijk is wat ik steeds vaker denk wanneer ik opsta. Het is dat de kindjes school hebben om nog enig ritme in de dagen te houden, maar door de sluiting van de horeca en dus voor ons geen werk op dit moment voelt bij mij de zondag hetzelfde als de maandag of de woensdag. Qua kleding maakt het me helemaal niks uit welke dag het is, want elke dag een reden om er leuk bij te lopen en dus niet alleen in het weekend of met een feestje. Ik ben ook van mening dat je jezelf beter en fijner voelt wanneer je er verzorgd bij loopt, en dat je hierdoor ook andere energie uitstraalt. Hebben jullie dat, dat je je kids bewust anders kleed in bijvoorbeeld het weekend?

Wat me deze week wederom opviel want ja dit is onderhand vaste prik, dat die meiden weer zo MEGA gegroeid zijn!! De broeken bij Benthe komen weer boven de enkels uit, en Eden steekt letterlijk met kop en schouders boven haar klasgenootjes van de peuterspeelzaal uit! Ze veranderd nu ook wel echt merk ik nu ze bijna vier is, dat is toch wel een transformatie leeftijd ofzo… Herkenbaar bij jullie? Gelukkig blijven ze altijd mijn kleine meisjes ahhhhh…..

Ook deze week zijn we weer veel buiten geweest, wat een heerlijkheid hé zo met dat zonnetje in de snuut. Lekker wandelen met onze grote kleine man. Volop meedraaien in de speeltuinen met zijn grote zussen vind hij fantastisch. De glijbaan is wel favoriet bij hem, het zal de kriebel in de buik zijn haha die hem elke keer weer aan het schaterlachen maakt. En natuurlijk mijn blije ei gezicht die hem staat op te wachten aan het eind, met een trotse blik naar die drie snuutjes van me. Lekker sentimenteel haha, maar het is toch zo jongens dat je af en toe echt even stil staat bij wat voor ‘n rijk bezit kinderen toch eigenlijk zijn! Ook al kun je ze af en toe ook echt wel achter het behang plakken, of moet je weer tot 100 tellen om je geduld te bewaren I KNOW…

Ik ga gauw weer verder ik mag weer een korte schoolrun maken. Leuk dat jullie mijn blog gelezen hebben, nog leuker als je een reactie achterlaat;)

Fijne week allemaal!

-XO- Sanne

  • bodywarmer Alwero
  • Knitted trui Kids of April
  • Muts Zara

  • Shawl Wibra
  • Legging Manoh

  • Sweater en Jeans Eden oude collectie Zara
  • Maillot Benhte Hema
  • Laarzen Bootstock

Gewoon omdat ik hier zo blij van word deze er nog even tussen:)

  • Jasje Eden Bon Bon Butik
  • Jasje Benthe Scotch R’belle

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie