WAT TREKKEN WE VANDAAG WEER AAN..?

Door Sanne:

Zo ook het kinderfeestje is achter de rug. Haar feestjurk kwam dan eindelijk uit de kast en ze voelde zich de mooiste van het land. Alle spanningen kunnen weer wegwaaien en er kan weer normaal geslapen worden. Heerlijk hé die kinderen die dit alles zo spannend vinden. Hebben jullie kindjes hier erg last van?

Deze week hebben we wat uitjes gemaakt met de kinderen om er toch een soort van vakantiegevoel in te gooien, aangezien wij niet op vakantie gaan. Heerlijk ochtendje in het bos geweest bij ons in de buurt waar je heerlijk kan lunchen en de kinderen lekker kunnen spelen onder de bomen. Ook het openluchtmuseum stond in de planning deze week. Heerlijke dag was het en de kinderen keken hun ogen uit. Maar wat trek je ze aan met deze dagen, het is niet koud en niet warm met af en toe wat regen wat over trekt maakt het het niet makkelijker kiezen.
Ik stop meestal maar wat sweaters en vesten voor ze in de tas die kunnen makkelijk aan en uit, wat dan wel resulteert in een moeder die erbij loopt als een pakezel. Dit herkennen jullie vast wel toch? Je denkt er zelf ook even leuk bij te lopen, maar dat is al gauw niet meer aan de orde. Mission failed! De sweaters van CarlijnQ gaan mee de tas in, ideaal met dit weer lekker dun van stof en super leuke print. En uiteraard het MaedforMini vest, altijd goed!

Ik heb deze week een leuke dag met mijn nichtje van 9 gepland staan we gaan twee keer per jaar samen een dagje shoppen, een soort tante en nichtje dag. Hoe leuk is dat. Alleen zij en ik! Ze kijkt er al maanden naar uit ( en ik ook:) we gaan dan ook helemaal los die dag. Alles gaat de paskamers in, ze mag alles aantrekken en we combineren er flink op los. We lunchen samen in de stad, er word veel gelachen en we maken een heleboel foto’s en filmpjes ( leuk voor later ook) ! Lijkt het jullie leuk als ik hier wat van deel? Ik heb alweer veel toffe dingen gezien van de nieuwe collecties. Bobo Choses had al weer wat uitgeleverd zag ik, en de fantastische basics van Mingo hingen ook weer in de rekken🙌🏻. Kortom een heerlijk dagje voor de boeg. Jullie nog leuke plannen deze week?

Super tof dat je mijn blog weer hebt gelezen op KINDERMODEBLOG, blijf inspireren en laat vooral een comment achter dat zou ik heel leuk vinden.

Fijne week allemaal!

-XO- Sanne

 

 

Plaats een reactie