3X TOFFE TIENERMERKEN

3X TOFFE TIENERMERKEN

Shoppen met een tiener, super gezellig, maar zeker niet makkelijk. Laat staan shoppen voor een tiener, dat is misschien wel het aller moeilijkste! Vaak vinden ze net wat jij leuk vindt, niet zo leuk en ze hebben misschien al een goed ontwikkelde eigen mening (gelukkig maar!!). Als moeder wil je toch wel nog een beetje invloed uitoefenen op wat ze aandoen, voor zover mogelijk. Daarom hebben we bij Kindermodeblog drie gave merken voor jullie uitgelicht voor tieners. We hopen dat er bij deze drie merken items tussen zitten waar jullie allebei heel vrolijk van worden!!!

America Today Junior
America Today Junior is er speciaal voor de tieners, de tiener die houdt van een beetje stoer, sportief en een beetje American vintage invloeden qua eenvoud, casual en basis.

Scotch & Soda
Scotch & Soda zie je bij Kindermodeblog natuurlijk vaker voorbij komen, ook voor de jongere kinderen. Maar dit Amsterdamse merk is ook top voor de tieners. De kleding van Scotch en Soda heeft vaak een wat meer volwassen uitstraling met daarnaast hele gave details! Overigens is Scotch & Soda begonnen als mannenmerk en is er later Scotch & Shrunk voor jongens uit ontstaan en Scotch’RBelle voor de meisjes.
Shop via deze link Scotch & Soda voor de meiden.

INDEE
Dit merk richt zich specifiek op tienermeisjes! Het is een Belgisch merk dat staat voor onafhankelijkheid en uniek zijn, perfect voor tienermeisjes dus! Het merk is speels, met gave prints, mooie kleuren en natuurlijk hier en daar wat glitter!

 

We zijn benieuwd welk merk het beste past bij jouw zoon of dochter! Laat het ons weten via een berichtje hieronder, of via Insta, FB of per mail! Dit geldt trouwens ook als je vindt dat er nog echt een merk mist in dit rijtje!

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie