4X HIPPE TIENERMERKEN


Shoppen voor tieners is misschien wel het aller moeilijkste wat er is… Je kids hebben waarschijnlijk al een aardige eigen mening wat betreft hun kleding ontwikkeld, maar als moeder wil je op deze leeftijd toch ook nog wat inspraak behouden. Een middenweg vinden is hier de gouden tip. Wij tippen je 4 kinderkleding merken die allemaal een gave tiener collectie hebben. Dan gaan jullie er samen vast uitkomen 😉

1.LMTD
Dit hippe en stoere tienermerk is te leuk om niet te shoppen voor je tiener. Het is een vrij basic collectie met gave eye-cathers. Een print of een mooie opvallende stof. Alles is ook goed met elkaar combineren. Een toffe collectie voor tiener boys and girls. Volwassen maar niet té. Zeker even kijken!

2. Vingino
Dit kinderkleding merk is je vast niet onbekend. Naast de reguliere collectie heeft Vingino speciaal voor tieners ook een collectie ontwikkeld. Stoere items waarin jouw tiener zoon of dochter zich helemaal fijn gaat voelen.

3.Scotch & Soda

De collectie van Scotch & Soda bevat veel mooie items met een leuke print. Veel items met een opvallende tekst en symbolen in combinatie met perfecte basics. De collecties bestaan uit een verassende mix van stoffen en patronen, di geïnspireerd zijn door oude en hedendaagse culturen. Dat maakt Scotch & Soda een geweldig en tof merk voor tieners!

4. America Today 

Dit stoere merk is super leuk en hip voor jouw tiener. America Today staat vooral bekend om de heerlijke zachte truien en joggingbroeken. De kleding is kwalitatief super goed en ze maken gebruik van heerlijke zachte stoffen. Zo zijn hun truien vrij basic maar bevatten wel een leuke tekst of print. De collectie voor tieners heeft een laid back en relaxede look & feel. Het is ook echt de moeite waard om even te kijken.

Welke kleding merken shop jij voor je tiener zoon of dochter? En welk merk mogen wij zeker niet vergeten in ons volgende lijstje?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie