3X HIPPE KINDERSCHOENEN MERKEN


Om de outfit van je zoon of dochter af te maken heb je natuurlijk een paar (of meer ūüėČ gave¬†schoenen nodig. Wij hebben drie toffe¬†kinderschoenen merken voor je op een rijtje gezet.¬†Welk merk vind jij het leukst?

1.Vans
Vans “Off The Wall” is gaaf sneaker merk dat zijn style oorspronkelijke heeft gecre√ęerd voor de skaters onder ons. Maar tegenwoordig zie je iedereen er mee lopen. Door het simpele model met de leuke printjes is het een top sneakertje wat niet mag ontbreken! En wat vind van deze glitter Vans?
vans

2.10IS
De nieuwe collectie van 10IS is helemaal leuk! Door de combinatie van de simpele modellen, de rustige kleuren en de rijkw stofjes krijgt de schoen een uniek uiterlijk. Het gebruik van de bijvoorbeeld suède stof krijgt de schoen een stoere uitstraling.
Schermafbeelding 2017-02-28 om 20.29.03

3.Tiny Cottons X Puma
De samenwerking van Tiny Cottens en Puma is te gek geworden. Het bekende model van Puma gecombineerd met de gave printjes van Tiny Cottons is een gouden combinatie! Door de pastel gekleurde modellen kan je de schoenen bij elke outfit combineren.
Schermafbeelding 2017-02-28 om 20.25.04

Lees ook: 3 gave kinderschoenen merken voor deze zomer

Zin om te shoppen? Klik hier voor ons webshop overzicht

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie