3X HIPPE BABYMERKEN


De hippe modemerken voor kinderen vliegen je om de oren, maar ook voor de allerkleinsten zijn er tal van leuke merken. En deze willen we natuurlijk maar al te graag met je delen! Daarom hebben wij 3 hippe babymerken voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

1. Tumble ‘n Dry
Tumble ‘n Dry klinkt je vast bekend in de oren. Dit merk verkoopt kleding voor baby’s en kinderen in allerlei lieve kleurtjes. De kleding is comfortabel en dus perfect voor baby’s, want je wilt je kleine natuurlijk wel in lekkere zachte kleding stoppen. En nog een pluspuntje: de kleding van Tumble ‘n Dry is hartstikke betaalbaar.

Goulburn_Girls_ZERO_TE_-_LSL_4070100351_WHITE_TND_online_store_4_1

2. Maed for Mini
Een ander heel fijn merkje is Maed for Mini. Hun kleding bestaat uit neutrale kleuren en niet teveel poespas, maar ziet er toch super hip uit. Ga voor een panterprint, minimalistische motieven of een grappige tekst. It’s up to you. Oja, hun nieuwe zomercollectie komt bijna (!) uit, dus stay tuned!

mfm_lookbook_wild-at-heart_aw2016_def3_1

3. Kidscase
Dit is misschien wel een van de hipste babymerken. Het Amsterdamse merk Kidscase verkoopt super fashionable kleding voor baby’s en kinderen. De kleding is kleurrijk en opvallend en richt zich heel erg op de nieuwste modetrends. Dit merk maakt van jouw kleintje een echte fashionista.

16864786_1474488342575627_992896355555786893_n

Wat vind jij van deze hippe babymerken? En welk merk vind jij het leukst?

Lees ook: Verhip babykleding bij Emily Moon

Zin om the shoppen? Klik hier voor ons webshop overzicht

Tags: , , ,

Plaats een reactie