DIT IS DE FAVORIETE LEGGING VAN PHILEINE!

DIT IS DE FAVORIETE LEGGING VAN PHILEINE!

Door:Renske

Zijn we weer!
Hebben jullie ook zo onwijs genoten van het weer dit weekend?
Wat was het heerlijk! We hebben vandaag gewoon de hele dag in swimwear in de tuin gezeten. Heel even vergaten we dat er ondertussen een crisis aan de gang is.
En omdat we nergens heen kunnen, konden we ook gewoon in alle rust genieten van deze dag.
De kids speelden met water, we hebben ook Mink in een badje gezet en wij keken van de zijkant lachend toe.

Gister heb ik van het mooie weer gebruik gemaakt om voor kindermodeblog even wat plaatjes in de tuin te schieten. Laatst shopte ik dit witte blousje met volant en kant voor Phileine bij Zara wat ik wel leuk vind om even te delen. IK vroeg haar met welke legging we ‘m gingen combineren en als ze mag kiezen kiest ze altijd deze! Dit is de leopard riblegging van Maed for Mini. Ik schreef 1,5 jaar geleden al een keer een blog over deze legging en ze draagt ‘m dus nog steeds! Echt een gevalletje waar voor je geld dus! Al moet ik wel toegeven dat ie inmiddels wat aan de korte kant is geworden maar in de zomer met blote enkels kan het prima toch?
Sowieso is dit leopard printje echt awesome maar ook het stofje met dat ribje is helemaal leuk en voelt heerlijk aan. Momenteel heeft Maed for Mini al 2 keer de chocolate variant van deze in de collectie zitten en ook die is prachtig. Die ligt hier ook in meerdere kasten, en eerder schreef ik daar al een blogje over!
Je kan ‘m ook met van alles combineren, wij hebben er hier dus een wit blousje op gedaan maar een toffe oversized sweater of een tshirtje kan natuurlijk ook!

En mocht je twijfelen over de kwaliteit oid, niet doen!
Het is  echt een aanrader, de chocolate variant vind je hier!

 

 

 

 

Tags:

Plaats een reactie