NAME IT | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Fase NEE 2.0; hij is begonnen. Iets eerder dan verwacht want Phileine is net 20 maanden en ze zeggen toch echt 2 = nee. En ik dacht op die leeftijd dat Julie een pittige was…… Phileine is geloof ik nog een tandje erger. Als ik ‘s ochtends haar kamertje in kom is het eerste wat ze zegt NEE! En dan heb ik nog niet eens iets gevraagd 🙂 En ook bij het aankleden kan ze het al niet eens zijn met wat ik bij haar aantrek, ik denk dat ze te veel naar haar grote zus kijkt. Ik vind in ieder geval 20 maanden echt nog veeeeeeeeeel te jong om zich te bemoeien met mijn kledingsmaak dus ze heeft nog even pech.

Maar van de week was het andersom, ik deed een nieuw broekje bij haar aan met allover pandaprint die ik tijden mijn Name It toertje opgedoken heb. Naast tijgers zijn panda’s geloof ik mijn tweede favoriete printjes. Je ziet ze ook steeds meer terugkomen in de kinderkleding en ook in de kinderkamer accesoires, I love it! En Phileine ook, juichend nam ze dit broekje in ontvangst en riep de rest van de dag  “panda panda”! Het is een heerlijke zittende legging helemaal in zwart wit met aan de bovenkant een feloranje tailleband. Ik heb het nu gecombineerd met een denim blousje maar in de zomer is het ook leuk over een romper of met allen een t-shirt waardoor de oranje band goed tot z’n recht komt.

Phileine draagt haar nieuwe Nikes eronder die ik ook te qua kleuren superleuk vindt staan bij dit zwart witte broekje.

Via deze link shop je bij Name It

IMG_6327

IMG_6347

IMG_6331

IMG_6332

IMG_6340

Shop hier bij Name It

Nog meer panda fans?!

Plaats een reactie