IGLO + INDI | DE NIEUWE LEGGING VAN PHILEINE


Door Renske:

Oh wat een heerlijke dagen hebben we gehad! De helft van Nederland vond het weer té warm maar mij hoor je niet klagen, ik hou echt van dat warme weer! Voor de kids af en toe wel wat warm maar als je zelf niet klaagt gaan ook zij er echt van houden, weet ik zeker 🙂 En zo makkelijk, meisjes een dun zomerjurkje aan, Beau korte broek over z’n romper en gaan!

Vorige week hadden we niet kunnen bedenken dat dit prachtige weer er aan zat te komen. Met middelmatige temperaturen en bewolking zag het er niet naar uit en met een paar nieuwe collecties die al gelanceerd zijn was ik al bijna aan het herfstshoppen geslagen. En mijn eerste herfst (of misschien nazomer) aankoop vond ik in de sale van Iglo & Indi, sinds een tijdje ben ik echt fan van dit merk door de subtiele prints en mooie materialen.

Zo vond ik deze unisex legging voor Phileine met vossenkoppen erop, zou heel schreeuwerig kunnen zijn (wat ik heus niet altijd erg vind) maar door de dunne lijntjes van de print zijn ze zo subtiel. En ik weet niet waarom maar ik zag ‘m en ik was in love. Ik denk ook door de mooie donkergroene kleur die straks ideaal in de herfst is maar ook nu met lichtere kleuren al goed te combineren is. En een ander voordeel; na Phileine kan Beau ‘m ook nog aan! (mits hij haar dan nog niet heeft ingehaald). Nu dus gecombineerd met een gebroken wit linnenachtig shirt van Zara en witte sneakers.

Je kunt de legging hier shoppen met 50% korting

DSC04601 DSC04567 DSC04588 DSC04591 DSC04593 DSC04546

Klik hier mode legging direct in de SALE te shoppen

Wat vind jij van de legging van Phileine?

Tags: , ,

Plaats een reactie