BABY MINK IN MUSTHAVE PRINT VAN DEZE WINTER

BABY MINK IN  MUSTHAVE PRINT VAN DEZE WINTER

Door: Renske

Zijn we weer! En we hebben een pittig weekje achter de rug. Eerst kreeg Beau een heftige keelontsteking met hoge koorts en daarbij werd Mink voor het eerst echt goed verkouden met alle gevolgen van dien.
Dus veel snot en veel hoesten met heerlijke nachten erbij dat begrijp je. Dit is ook een van de redenen dat ik niet zo van de herfst en winter ben. Het is altijd wat met al die virussen en het is wachten tot ze aan de beurt zijn.
Dat Mink vrij zwaar ter wereld kwam en goed groeit vind ik nu echt een voordeel, hij heeft genoeg reserves 🙂

Met al dat gesnotter en gekwijl de hele dag is het vaak verkleden maar dat vinden we helemaal niet erg. Want met al die leuke pakjes waar hij veel te snel uit groeit is het niet erg lekker veel af te wisselen. Een van mijn favo’s dit seizoen is dit setje van Maed for MIni. Deze leopard print hebben ze eerder seizoenen al gehad maar is dit seizoen in deze prachtige chocolate kleur weer opgenomen in de collectie. En dat in combinatie met dit heerlijke ribstofje maakt dit wat mij betreft echt een musthave! Ik heb voor Mink de legging en het shirtje maar er zijn ook rompers van. En leuk extraatje, de collectie gaat tot en met maat 8Y dus in ons geval heb ik m ook voor de meisjes gescoord en kunnen ze m samen aan, blijft leuk!

Ik scoorde dit heerlijke setje bij Pluk & Paloma, nog zo;n héél fijn winkeltje in Den Haag met alleen maar moois.
Kijk zeker ook even in de webshop waar je hier het shirtje vindt en hier de legging.

 

Tags: ,

Plaats een reactie