5X TOFFE MINI ME COLLECTIES

5X TOFFE MINI ME COLLECTIES

Veel (kinder)kledingmerken hebben tegenwoordig ook een mini-me collectie en zeg nou zelf, het is toch super leuk om een matchende outfit met je kind in de kast te hebben hangen!
Hieronder hebben we vijf merken en webshops met een toffe collectie om te twinnen voor je op een rijtje gezet. Welke van deze 5 vind jij het tofste? Leuk als je het ons laat weten!

  1. Vida + June Capsule collectie Lizet Greve
    Vida + June is in 2015 opgericht door Charise Rozenbeek en is een kinderkledingmerk voor moeders en dochters. De hele collectie is dus voor je mini and you!
    De capsule collectie ontwikkeld in samenwerking met stylist en online influencer Lizet Greve heeft gave items, zoals de mega toffe panter broek en blouse op de foto, maar ook een gaaf vest of een lange jurk. Voor elke style en elke dag, een lekkere look. Goed nieuws voor alle SALE liefhebbers onder ons. De gehele collectie shop je nu met dikke korting. Niet te lang meer uitstellen, want OP IS OP! Dat wordt fashionable twinnnnnnnen….!

2. Raine Rocking Ballerina 
Bij Raine Rocking Ballerina shop je naast de dames en kindercollectie ook mini me items. Jurkjes, broeken en (winter)jassen! De kleding van Raine heeft een hoog rock & roll gehalte en is mega stoer. Veel zwart, leer en tegenwoordig ook tijger. Raaauw! Kijk snel bij Raine en sla je slag…

3..By – Bar Amsterdam |By – Amsterdam Girls
By – Bar ken je misschien al wel van de mooie collectie voor dames, of juist van de collectie voor meisjes. Maar veel van de items uit de damescollectie zijn ook te vinden bij de meidencollectie en daarom is dit het merk waarmee je fantastisch twinning voor de dag kunt komen. Kijk dan, hoe heerlijk is deze look:

4. Mini & me party collectie Nicolette van Dam by Shoeby
Denk je aan Nicolette van Dam, dan denk je tegenwoordig ook aan Shoeby. Deze prachtige natural beauty met uberschattige kids en ok, een grapjas als man,  heeft al verschillende Shoeby collecties op haar naam staan. Haar nieuwste collectie werd op 12 november jongstleden gelanceerd en is de meest feestelijke and glammy collectie tot nu toe! De nieuwste Shoeby collectie van Nicolette van Dam is demini & me party collectie! Prachtige setjes met veel glitters, die je samen met je dochter tijdens de komende feestmaand kunt dragen. Zie jij het al voor je?

5. We Fashion 
Ook We Fashion heeft een mini-me collectie gelanceerd voor de feestdagen. En omdat ze hele leuke dingen hebben voor papa’s en zoons, willen we deze tip echt even met jullie delen! Een collectie vol moois…. ga snel kijken! Fijne en fashionable feestdagen alvast! 

Wat is jouw favoriete merk om in te twinnen met je zoon of dochter?

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie