DIT ZIJN JUNES D’R NIEUWE HIPPE SANDALEN


DIT ZIJN JUNES D’R NIEUWE HIPPE SANDALEN

Door: Alison

Hi!

Van krentenbaard tot buikgriep! Het zat eventjes niet mee voor dit kleine meisje. Ik heb nog nooit zoveel spuug en poep voorbij zien komen. En dat uit z’n klein lijfje! Ik voelde mij zo hulpeloos. Maar na een klein weekje zijn haar babbels weer terug. Nog een beetje vermoeid en niet helemaal de oude! Maar de slapeloze nachten met veel was en zorgen zijn voorbij.

Ik zelf heb afgelopen dagen fulltime bij Junes in bed of op de bank gelegen. Zodra Sonny thuis kwam wist ik niet hoe snel ik even een frisse neus moest gaan halen. Dus tijd genoeg om online te speuren naar zomer items. Over anderhalve maand stappen wij in het vliegtuig om heerlijk te vertoeven aan de Costa Brava met hopelijk veel Spaanse zonnestralen.
Ik heb een lijstje gemaakt met spullen die echt niet mogen ontbreken deze vakantie. Vorig jaar kroop Junes net, dus een groot plaid en speelgoed waren haar leven. Maar nu is alweer alles anders, ze loopt en rent nu in de rondte. Ik ben dus gaan zoeken naar leuke, stoere maar vooral stevige sandalen! Door mijn huidige baan in de kindermode wist ik dat het merk Shoesme hele goede schoenen heeft voor kindervoeten. De schoenen leven echt mee in de fase van jouw kindje. Ze hebben de perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en hippe designs.

Best grappig, want ik dacht nog steeds dat Junes haar voetjes wel in een maatje 21 zouden passen maar eenmaal aan waren die toch echt te klein. Super stom van me. Want Shoesme heeft namelijk een uitgebreid maatadvies en indien het maatadvies afwijkt staat dit aangegeven bij de schoenen. De service verliep super snel, de verkeerde maat kon retour en binnen 2 dagen hadden wij de perfecte maat in huis! Ik weet zeker dat Junes super veel plezier aan haar sandalen gaat hebben. Want madam wilt ze nu al iedere dag aan! Sok of geen sok, mamaaa aaaan, aaaaan! Nou schat dan doen we ze toch gewoon lekker aan.

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

Deze leuke sandaaltjes shop je hier

Tags: , ,

Plaats een reactie