DE NIEUWE HIPPE LEGGING VAN AIMEE


Door Sophary:

Vorige week dacht ik dat het voorjaar echt zou komen. Ik heb zelfs buiten op het terras gezeten, maar terwijl ik deze blog schrijf … sneeuwt het buiten gewoon! En ik was net zo in die voorjaarsstemming pfff. En in alle voorjaars blijheid heb ik dus ook allerlei webshops geplunderd ;-), waaronder H&M. Maar gelukkig kan ik deze items prima combineren met winteritems.

>Ondanks dat ik een enorme hekel heb aan de sneeuw en kou, gaan we toch maar naar buiten. Want voor je het weet, is de sneeuw weer weg. En de kids vinden het geweldig!

Aimee heeft vandaag een blauwe (zomerse) legging aan met stippen, gecombineerd met warme dikke trui en haar bontjas van de Zara. Wat vind jij van deze combinatie?

cof cof sdr cof sdr
Is deze legging ook iets voor jouw meisje?
Tags: ,

Plaats een reactie