HET HIPPE NIEUWE JURKJE VAN AIMEE


Door: Sophary

Ok, ik geef het toe … jurkjes zijn toch wel heel erg leuk voor meisjes. Sinds een paar weken is mijn kleine tomboy Aimee helemaal into girly girly outfits. Ze trekt ineens alleen maar jurkjes uit de kast. ‘Mama, Aimee vandaag prinses’, zegt ze iedere ochtend. Is dit weer zo’n fase die weer overgaat?!? Want deze moeder is daar h-e-l-e-m-a-a-l niet op voorbereid. Aimee heeft welgeteld 1 tule rokje – wat als decoratiestuk fungeert in haar slaapkamer – en een paar tuniekjes. Dus ik moest echt nodig wat jurkjes gaan inslaan ;-).

Gelukkig kost het me weinig moeite om coole jurkjes te vinden online. Ik kwam het jurkje van Iglo+Indi tegen, en nu ook nog eens in de sale! Ideaal voor de zomerdagen en straks voor het najaar perfect met een vestje en maillot eronder.

Met deze jurkjes-fase kwam ook ineens de nagellak-fase. Dat kwam mooi uit, want haar nageltjes maken deze zomerse outfit helemaal af.

Wat vind jij van dit jurkje?

 

Je kunt het jurkje via deze link direct shoppen

sdr sdr dav


Klik hier om Iglo & Indi te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: ,

1 Reactie

  • door Sandra
    Posted 12 april 2019 22:48 0Likes

    Wat een enorm leuk jurkje zeg! En die jurken-fase is herkenbaar..zitten wij ook midden in!
    De sandaaltjes van je kleine schat zijn ook echt geweldig! Mag ik vragen waar deze van zijn? Gr

Plaats een reactie