SAAR IN EEN PRACHTIGE NIEUWE OUTFIT

SAAR IN EEN PRACHTIGE NIEUWE OUTFIT

Door: Sandra

Volgens mij is dit mijn al mijn derde blog over kinderkleding van het Deense merk MarMar Copenhagen. Dit merk is toch echt een van mijn favorieten. Ieder seizoen heb ik wel iets van MarMar Copenhagen in de kast. Ze hebben dan ook het perfecte panterprintje als je het mij vraagt.
De meiden zijn er inmiddels ook dol op en dragen dit merk maar wat graag. Naast dat het heerlijk soepele stof is vind ik dat het printje ook overal mee te combineren valt. MarMar Copenhagen werkt alleen maar met hoge kwaliteit eigen stoffen en dit maakt dat het merk exclusiviteit uitstraalt.

Saar draagt hier de panterprint top met de gouden “delicate Rose” rok van MarMar Copenhagen.  De rok heeft een onderrok en in de elastische tailleband is goudkleurige lurex verwerkt, wat de rok een feestelijk tintje geeft.
Voor nu is het nog een beetje fris met alleen een top er op maar met een leuke spijkerblouse of spijkerjasje is het prima om nu al te dragen. En met een paar sneakers eronder krijg je een wat stoerdere look.

Wat vinden jullie van Saar haar outfit? En hoe zouden jullie deze rok combineren?

Dit perfecte pantertopje shop je hier

En via deze link vind je deze romantische rok

Klik hier om de gehele collectie van MarMar Copenhagen te bekijken

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie